Mnoho povyku pro nic: Joss Whedon adaptuje Shakespeara

Mnoho povyku pro nic: Joss Whedon adaptuje Shakespeara | Fandíme filmu
Po Avengers si Joss Whedon potřeboval odskočit k něčemu menšímu, a tak s partou přátel u sebe na zahradě natočil slavnou divadelní hru. Pusťte si trailer.

Příběh o tom, jak Joss Whedon ke svému poslednímu filmu přišel, jste už možná slyšeli. Režisér Avengers si po natáčení jednoho z největších hitů loňského roku vzal dovolenou, ale místo odpočinku a oslavování úspěchu si k sobě domů pozval partu blízkých hereckých přátel. Během příštích dvanácti dní si ve specifickém podání nacvičili Shakespearovu hru Mnoho povyku pro nic a co je nejdůležitější – Whedon ji natočil, ať se podívají i fanoušci.

Naděje na to, že by se film s Nathanem Fillionem, Amy Acker, Franem Kranzem nebo Clarkem Greggem dostal do českých kin, zůstává samozřejmě téměř nulová, ale to neznamená, že bychom se nemohli pokochat trailerem. V rychlém moderním střihu není příliš poznat Shakespeare ani Whedon, ale to neznamená, že by očekávání nebyla vysoká. Svižné dialogy a vztahová zápletka slibují všechno, jen ne rutinní adaptaci.

Do amerických kin se film v omezeném počtu kopií dostane na začátku června, u nás můžeme doufat v uvedení na festivalech či na DVD.

Mnoho povyku pro nic: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest