Eternals: Bližší pohled na nové Marvel superhrdiny v kostýmech

Eternals: Bližší pohled na nové Marvel superhrdiny v kostýmech | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Režisérka rovněž popsala, jak se jí pracovalo pod dohledem Marvelu.

Marvelovka Eternals by měla být de facto hotová a připravená k distribuci. Komiksoví fanoušci zřejmě vědí, že premiéra očekávaného počinu režisérky Chloé Zhao (chválená Země nomádů) byla kvůli koronavirové pandemii nejprve odložena na únor 2021 a posléze znovu přesunuta až na listopad 2021. Týmovka zručné režisérky původem z Číny vypráví o polobožských stvořeních žijících tisíce let na Zemi, která se budou muset sjednotit v boji pro pradávnému nepříteli. V hlavních rolích se představí  Angelina Jolie, Kit Harington, Richard Madden, Gemma Chan, Kumail Nanjiani a Salma Hayek, přičemž bližší informace o jednotlivých postavách najdete zde.

Propagační kampaň v tuhle chvíli přirozeně stojí, jelikož premiéra je daleko a i tak vzhledem k okolnostem nejistá. Tu a tam se však objeví nějaké menší lákadlo, které nám Eternals připomene. Tentokrát se můžete podívat na obrázek všech superhrdinů v kostýmech:

O práci na vyhlížené marvelovce se v rozhovoru s Margaret Gardiner nedávno rozpovídala Zhao, jež uvedla, že jí Marvel poskytnul adekvátní míru tvůrčí volnosti. "Bylo to neuvěřitelné. Marvel, respektive Kevin, Nate a další od začátku věděli, jak chci film pojmout, že chci mít široký záběr a dostatečné měřítko a ve stejnou chvíli i intimitu. Bylo jim jasné, že požaduji obojí zároveň, přičemž mě celým procesem provedli a umožnili mi onu opulentnost a rovněž onu umírněnost. Prostě neskutečný proces, ostatně sami uvidíte."

V komiksech jsou The Eternals dalším výtvorem Jacka Kirbyho, který je poprvé představil v roce 1976. Jedná se o uměle vytvořený národ, u jehož zrodu stáli tzv. Celestiálové, božské bytosti světa Marvelu. Eternaly Celestiálové stvořili na Zemi, z předvěké podoby člověka. Eternalové jsou dlouhověcí, téměř nezničitelní, mají nadlidské síly, silou vůle ovládají každou buňku svého těla a dovedou manipulovat kosmickou energií. Málo se ale rozmnožují a je jich konstantně poměrně nízký počet. Eternalové přísahali, že budou chránit smrtelníky před Devianty, což je další výtvor genetických hrátek Celestiálů. Devianti se od pradávna pokoušeli lidi zotročit a svou menší moc si vždy pokoušeli nahradit s pomocí technologických výdobytků.

Režisérkou filmu je Chloe Zhao, scénář napsali Matthew a Ryan Firpovi. V hlavních rolích se objeví Richard Madden, Kit Harington, Gemma Chan, Salma Hayek, Angelina Jolie, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Lia McHugh, Barry Keoghan a Don Lee. Datum premiéry je stanovené na 4. listopadu 2021.

Zdroj: Eternals / Twitter, Margaret Gardiner

Foto: Marvel Studios

Galerie: 2

Eternals: Bližší pohled na nové Marvel superhrdiny v kostýmech | Fandíme filmu Eternals: Bližší pohled na nové Marvel superhrdiny v kostýmech | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest