Cherry: První upoutávka představuje příběh zničeného vojáka Toma Hollanda

Cherry: První upoutávka představuje příběh zničeného vojáka Toma Hollanda | Fandíme filmu
Apple
Zobrazit dalších 7 obrázků
Bratři Russoovi po Avengers: Endgame natočili podstatně menší příběh o vojákovi, který trpí PTSD, má problém s drogami a se zákonem. V hlavní roli „Spider-Man“.

Režiséři Russoovi i mimo Marvel spolupracují s herci, které poznali během natáčení Avengers. Se zesnulým Chadwickem Bosemanem produkovali kriminálku 21 mostů, s Chrisem Hemsworthem akčňák Vyproštění, ke kterému Joe napsal scénář. Cherry je první snímek, který sourozenci režírovali po Avengers: Endgame a hlavní roli svěřili představiteli Spider-Mana, Tomu Hollandovi.

Ten ve snímku ztvárnil vojáka stíhaného postraumatickou stresovou poruchou, který po návratu do civilu propadá opiátům. Aby dokázal svoji závislosti financovat, začne vykrádat banky. Russoovi se už v minulosti nechali slyšet, že je pro ně příběh hodně osobní, protože v části Ohia, odkud pocházejí, je opiodová krize vážný problém, které ovlivnil i lidi, které osobně znají.

Čerstvě zveřejněná upoutávka podle všeho ukazuje jednu z prvních scén filmu a poodhaluje, jak bude snímek vyprávěný. Ústřední hrdina Cherry nám odvypráví svůj příběh vlastními slovy a to zjevně hezky od začátku, od chvíle, kdy se nechal do armády naverbovat. Zdá se také, že snímek bude prošpikovaný jemným humorem, pro odlehčení a podtržení jeho vážných událostí. Dole pod trailerem si ještě můžete prohlédnout sadu nově zveřejněných plakátů.

Dále hrají Ciara Bravo (seriál Wayne), Michael Gandolfini (Debbie a její parťačky), Forrest Goodluck (The Revenant), Jack Reynor (Slunovrat), Jeffrey Wahlberg (Future World) a Bill Skarsgård. Snímek bude uvedený 12. 3. na službě Apple TV+.

Podklady a foto: Apple TV+

Galerie: 8

Cherry: První upoutávka představuje příběh zničeného vojáka Toma Hollanda | Fandíme filmu Cherry: První upoutávka představuje příběh zničeného vojáka Toma Hollanda | Fandíme filmu Cherry: První upoutávka představuje příběh zničeného vojáka Toma Hollanda | Fandíme filmu Cherry: První upoutávka představuje příběh zničeného vojáka Toma Hollanda | Fandíme filmu Cherry: První upoutávka představuje příběh zničeného vojáka Toma Hollanda | Fandíme filmu Cherry: První upoutávka představuje příběh zničeného vojáka Toma Hollanda | Fandíme filmu Cherry: První upoutávka představuje příběh zničeného vojáka Toma Hollanda | Fandíme filmu Cherry: První upoutávka představuje příběh zničeného vojáka Toma Hollanda | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest