Do konce roku už dost možná neuvidíme v kinech žádný nový velkofilm

Do konce roku už dost možná neuvidíme v kinech žádný nový velkofilm | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 5 obrázků
Black Widow dle dostupných informací odkládá premiéru a předpokládáme, že další snímky budou následovat.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Pak je tu nová verze hororu Candyman. Ten měl být uvedený v polovině října, místo toho byl odložený na rok 2021. Konkrétní termín zatím není znám. Režisérka Nia DaCosta, která nedávno dostala na starost Captain Marvel 2, fanouškům vzkázala, že film nebude mít premiéru na internetu, protože vznikl pro společné sledování ve skupině, pro sdílený zážitek. Horor Saint Maud také trvá na tom, že bude uvedený nejprve v kinech, přičemž do Británie dorazí už 9. října. Česká ani slovenská premiéra v tuhle chvíli ale stanovené nejsou. Posouvá se také thriller Possessor, ale ten pouze o týden, nově bude uvedený 2. října, ale i tady platí, že lokální datum premiéry prozatím stanovené není.

Celkově ale zkrátka zase kalendář opět prořídl. A to jak jednoduše zajímavé tituly, tak o velkofilmy, které letos v nabídce zoufale chybí. Pokud se Black Widow skutečně odloží (dává to smysl), pak nám do konce roku zbývají už jen Smrt na Nilu (22.10.), Není čas zemřít (19.11.), Free Guy (10.12.), Duna (17.12.) a Wonder Woman 1984 (25.12.). V redakci popravdě přestáváme věřit tomu, že kterýkoliv z uvedených snímků letos v kinech skutečně uvidíme. Možná by to v Evropě mohla jakožto „britský“ film zkusit bondovka Není čas zemřít, ale i to je víc zbožné přání než skutečná předpověď. To opravdové probuzení kin tak i nadále zůstává v nedohlednu.

Jak náhle se jednotlivé změny v Hollywoodu aktuálně dějí ukazuje v galerii přiložená obálka magazínu Total Film, který se na čtenáře vytáhl právě s Black Widow, jako by stále měl snímek být uvedený letos v listopadu.

Zdroje: Deadline, Variety, Nia DaCosta, Slashfilm

« Předchozí kapitola

Galerie: 6

Do konce roku už dost možná neuvidíme v kinech žádný nový velkofilm | Fandíme filmu Do konce roku už dost možná neuvidíme v kinech žádný nový velkofilm | Fandíme filmu Do konce roku už dost možná neuvidíme v kinech žádný nový velkofilm | Fandíme filmu Do konce roku už dost možná neuvidíme v kinech žádný nový velkofilm | Fandíme filmu Do konce roku už dost možná neuvidíme v kinech žádný nový velkofilm | Fandíme filmu Do konce roku už dost možná neuvidíme v kinech žádný nový velkofilm | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest