Captain Marvel 2: Víme, kdo zrežíruje pokračování hitu od Marvelu

Captain Marvel 2: Víme, kdo zrežíruje pokračování hitu od Marvelu | Fandíme filmu
Brie Larson / Marvel
Zobrazit dalších 5 obrázků
Šéf Marvelu Kevin Feige se sešel se závěrečnými kandidátkami a udělal konečné rozhodnutí.

A záhada je vyřešena. Captain Marvel 2 zná svoji novou režisérku, kterou se podle serveru Deadline stala Nia DaCosta. První film zrežírovali Anna Boden a Ryan Fleck, nicméně ti se k pokračování nevrátí. Proslýchá se, že studio s nimi možná bude do budoucna spolupracovat na jiném projektu, ale k natáčení druhé Captain Marvel se nevrátí. Příležitost tak dostvává DaCosta, kterou si šéf studia Kevin Feige po delším vyjednávání nakonec vybral z několika možných kandidátek, se kterými se osobně o víkendu sešel.

Marvel tak pokračuje v podpoře začínajících talentů, které se zatím předvedly hlavně na festivalové úrovni nebo v menších žánrovkách. DaCosta mezi talenty rozhodně patří. Její prvotinou je recenzenty skvěle hodnocené kriminální drama Little Woods, po kterém si ji následně producent Jordan Peele vybral jako režisérku nové verze Candymana. Jak se jí Candyman vyvedl, se dozvíme snad v říjnu, na kdy má snímek stanovenou odloženou premiéru. Captain Marvel 2 by měla dorazit 7. 7. 2022. V hlavní roli se vrací Brie Larson, scénář napsala Megan McDonnell, která pracovala také na minisérii WandaVision.

Dole v galerii můžete vidět fotky, o které se Larson před časem podělila u příležitosti jejího oficiálního představení jako Captain Marvel před veřejností.

Zdroj: Deadline

Galerie: 6

Captain Marvel 2: Víme, kdo zrežíruje pokračování hitu od Marvelu | Fandíme filmu Captain Marvel 2: Víme, kdo zrežíruje pokračování hitu od Marvelu | Fandíme filmu Captain Marvel 2: Víme, kdo zrežíruje pokračování hitu od Marvelu | Fandíme filmu Captain Marvel 2: Víme, kdo zrežíruje pokračování hitu od Marvelu | Fandíme filmu Captain Marvel 2: Víme, kdo zrežíruje pokračování hitu od Marvelu | Fandíme filmu Captain Marvel 2: Víme, kdo zrežíruje pokračování hitu od Marvelu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest