Healing: Hugo Weaving bude léčit ptáky

Healing: Hugo Weaving bude léčit ptáky | Fandíme filmu
Košilaté žerty stranou, Elrond se po hobitech postará také o chromé ptactvo a chromé lidské duše. Přibere si k tomu kameramana Hobita.

Po dlouhých deseti letech se na režisérskou stoličku znovu hodlá usadit Craig Monahan. V roce 2004 natočil drama Peaches a ještě předtím v roce 1998 zajímavý thriller The Interview. V obou hrál hlavní roli Hugo Weaving a znovu si ji střihne i v režisérově nejnovějším projektu, dramatu Healing. Monahan bude nejen režírovat, ale spolu s Alison Nisselle si napsal i scénář. Dobrou zprávou je, že za kameru se postaví Andrew Lesnie, velezkušený kameraman, který už pracoval na takových snímcích jako trilogie Pán Prstenů, Já Legenda, King Kong, Pevné Pouto nebo třeba Poslední vládce větru. Naposledy se podílel na Hobitovi.

Healing má být příběhem vykoupení a nalezení naděje. Hlavním hrdinou je vězeň Viktor Khadem přičemž film pojednává o jeho posledních osmnácti měsících z šestnáctiletého trestu vězení. Právě v této době je Viktor poslán do méně střežené vězeňské farmy Won-Wron, kterou vede strážník Matt Perry. Ten zde zavedl unikátní program pro psychicky zlomené muže, tím že jim dá zodpovědný úkol - peči o raněné lovné ptáky, jako například orly, sokoly, nebo i sovy.

Co se týče hereckého obsazení, tak příliš velkých jmen zde nenajdeme. Hlavní roli Viktora Khadema bude hrát Don Hany, známý především ze seriálů a krátkometrážních snímků. Hugo Weaving se ujme role strážníka Matta Perryho, který nám tak může připomenout, že vedle padouchů zvládne i kladnou postavu. V dalších rolích se můžeme těšit na Xaviera Samuela, Roberta Taylora, Lauru Brent, Justine Clarke, nebo na Anthony Hayese. Natáčení snímku začalo jíž tento měsíc v Austrálii a pokud půjde vše podle plánu, tak premiéru by si měl odbít již začátkem příštího roku.

Zdroje: AICN, Dark Horizons

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest