Enola Holmes: Mladší sestra legendárního detektiva se představuje v první upoutávce

Enola Holmes: Mladší sestra legendárního detektiva se představuje v první upoutávce | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Současně bylo odtajněno, kdy Millie Bobby Brown coby geniální ségra světoznámého vyšetřovatele konečně potěší filmové fanoušky.

Sherlock Holmes se vrací na televizní obrazovky, ačkoliv chystaný snímek Enola Holmes nebude tak úplně o něm. V centru dění se totiž ocitne mladší sestra legendárního detektiva, které to však pálí minimálně stejně jako jejímu mnohem slavnějšímu bráchovi. V tomhle případě bude muset napnout veškeré své síly a rozlousknout zapeklitý případ zmizení vlastní matky. Jedná se o adaptaci série románů z pera spisovatelky Nancy Springer a z čtenářského hlediska je látka orientována spíše na mladší publikum, když Enola v knihách vystupuje jako energická, veselá a uvolněná dívka, tudíž trošku protiklad k puntičkářskému a pedantskému Sherlockovi.

Netflix

Filmovou adaptaci dostal na starost televizní režisér Harry Bradbeer, jenž se v posledních letech motal kolem povedených seriálů Potvora či Na mušce. Scénář sepsal Jack Thorne (Dlouhá cesta dolů, Radioactive) a v hlavních rolích se představí Millie Bobby Brown (seriál Stranger Things), Henry Cavill, Sam Claflin a Helena Bonham Carter. Vyjma teaseru Netflix oznámil i datum premiéry, když skrze vyřešení lehoulinkého hlavolamu "alone loshme reeebtpms wnettyrhitd" dojdete k termínu 23. září 2020 ("Enola Holmes September TwentyThird").

Jen pro připomenutí uvedu, že Enola Holmes vznikla pod křídly Legendary Pictures a počítalo se s klasickou kinodistribucí, ale koronavirová pandemie tyto plány zhatila a došlo k přeprodeji distribučních práv Netflixu.

Verze z YouTube zde:

Foto: Netflix

Galerie: 5

Enola Holmes: Mladší sestra legendárního detektiva se představuje v první upoutávce | Fandíme filmu Enola Holmes: Mladší sestra legendárního detektiva se představuje v první upoutávce | Fandíme filmu Enola Holmes: Mladší sestra legendárního detektiva se představuje v první upoutávce | Fandíme filmu Enola Holmes: Mladší sestra legendárního detektiva se představuje v první upoutávce | Fandíme filmu Enola Holmes: Mladší sestra legendárního detektiva se představuje v první upoutávce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest