The Eternals: Další posilu chce zbrusu nová marvelovka ze Stranger Things

The Eternals: Další posilu chce zbrusu nová marvelovka ze Stranger Things | Fandíme filmu
Marvel Comics
Zobrazit dalších 5 obrázků
Budoucnost Marvelu potřebuje novou krev a nesmíří se jen tak s nějakými ořezávátky. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Millie Bobby Brown se ke zvěstem o jejích jednání s Marvelem vyjádřila následovně:

„Všichni si myslí, že budu hrát v Marvel filmu. Nevím o tom. Já a moje rodina o ničem takovém nevíme, tak bych ráda všechny informovala o tom, že v tuhle chvíli [žádnou smlouvu s Marvelem podepsanou nemám].“

Herečka zní nejprve docela odmítavě, nakonec přidá tajuplné „v tuhle chvíli“. Můžeme z toho cokoliv předjímat? Vyjádřil se i Kumail Nanjiani, který je se snímkem také spojovaný:

„Bez komentáře. Být součástí superhrdinského filmu by bylo vynikající. Moc by mě to potěšilo.“

V rozhovoru pro časopis Men’s Health Kumail uvedl, že si je vědom toho, že kvůli tomu, jakou má figuru, přichází v Hollywoodu o řadu titulních rolí. Proto se na svojí postavě snaží máknout. Někteří fanoušci to vnímají jako další indicii toho, že s Marvelem skutečně spolupracuje. A své ke zvěstem o obou hercích řekl také šéf Marvelu Kevin Feige:

„Oba jsou to skvělí herci, které by bylo skvělé mít v MCU. Ale v tuhle chvíli pro vás nemám nic konkrétního, o čem by šlo mluvit.“

Stále jde tedy o vyhýbavé odpovědi. Předpokládáme, že daleko jasněji budeme mít v noci ze soboty na neděli, kdy Marvel bude mít svoji prezentaci na proslulém Comic-Conu v San Diegu a všichni předpokládají, že tam svoje plány na nejbližší roky oficiálně představí.

Původní článek 11. 7.: The Eternals se pomalu začínají formovat do sakra zajímavého filmu. Už jen neokoukaný námět, hromada nových postav a vesmírné zasazení dokážou na film pořádně nalákat, korunu tomu však nasazuje jedno z nejhvězdnějších hereckých obsazení v rámci celého MCU. Už tak nadupaný ansámbl ve formě Angeliny Jolie, Richarda Maddena, Kumaila Nanjianiho, Salmy Hayek a dost možná i Keanu Reevese by pak měl dostat další posilu.

Tou by měla být vycházející hvězda Millie Bobby Brown. Mladou herečku zná většina lidí jako Eleven ze seriálu Stranger Things, letos se pak ukázala i v nové Godzille. Zprávu o jejím zapojení do MCU přinesl server Variety, podle kterého by mělo být kompletní herecké obsazení odhaleno na blížícím se Comic Conu spolu s lineupem budoucích marvelovek. Dosud se neví koho přesně Brown ve filmu ztvární, spekuluje se však hlavně o roli Piper, která by měla být filmovou verzí komiksového Eternala jménem Sprite.

V komiksech jsou The Eternals dalším výtvorem Jacka Kirbyho, který je poprvé představil v roce 1976. Jedná se o uměle vytvořený národ, u jehož zrodu stáli tzv. Celestiálové, božské bytosti světa Marvelu. Eternaly Celestiálové stvořili na Zemi, z předvěké podoby člověka. Eternalové jsou dlouhověcí, téměř nezničitelní, mají nadlidské síly, silou vůle ovládají každou buňku svého těla a dovedou manipulovat kosmickou energií. Málo se ale rozmnožují a je jich konstantně poměrně nízký počet. Eternalové přísahali, že budou chránit smrtelníky před Devianty, což je další výtvor genetických hrátek Celestiálů. Devianti se od pradávna pokoušeli lidi zotročit a svou menší moc si vždy pokoušeli nahradit s pomocí technologických výdobytků.

Režisérkou filmu je Chloe Zhao, scénář napsali Matthew a Ryan Firpovi. Datum premiéry oficiálně oznámené nebylo, ale předpokládá se, že bychom snímek mohli vidět 6. 11. 2020.

Zdroj: Variety

Galerie: 6

The Eternals: Další posilu chce zbrusu nová marvelovka ze Stranger Things | Fandíme filmu The Eternals: Další posilu chce zbrusu nová marvelovka ze Stranger Things | Fandíme filmu The Eternals: Další posilu chce zbrusu nová marvelovka ze Stranger Things | Fandíme filmu The Eternals: Další posilu chce zbrusu nová marvelovka ze Stranger Things | Fandíme filmu The Eternals: Další posilu chce zbrusu nová marvelovka ze Stranger Things | Fandíme filmu The Eternals: Další posilu chce zbrusu nová marvelovka ze Stranger Things | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest