A Time Lost: Millie Bobby Brown produkuje filmové drama pro Netflix

A Time Lost: Millie Bobby Brown produkuje filmové drama pro Netflix | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 5 obrázků
Talentovaná mladá herečka známá jako Eleven ze seriálu Stranger Things dostala možnost vyzkoušet si produkci filmu podle vlastního příběhu.

Streamovací služba Netflix se v poslední době zaměřuje kromě výroby originálních seriálů také na vlastní filmovou produkci. Jedním z nich má být také nové filmové drama pod názvem A Time Lost podle původního příběhu Millie Bobby Brown (Stranger Things) a její sestry Paige Brown. Produkci má mít na starosti Millie a to prostřednictvím PCMA Productions.

Samotná zápletka filmu se má soustředit na dlouhotrvající spory dvou rodin z Long Islandu, do kterých zasáhne rakovina jedné z jejich dospívajících dcer. Jinými slovy se pravděpodobně můžeme těšit na silné rodinné drama zaměřené především na budování emocí.

Zatím nejsou známé podrobnosti o obsazení filmu, takže není jasné, zda si v něm samotná Millie Bobby Brown zahraje jednu z hlavních nebo vedlejších rolí. Ovšem vzhledem k tomu, že samotný film produkuje a podílela se i na psaní scénáře, bylo by to více než logické.

Samotná Millie Bobby Brown a její sestra Paige Brown ke své práci na filmu A Time Lost řekly: "Jsme tak vděčné Netflixu za důvěru v nás a tento krásný příběh, jehož psaním a vývojem jsme strávily roky. Jde v něm o přátelství, rodinu a překonávání překážek, když se cítíte, jako by vás svět tlačil dolů. Doslova to byla práce lásky.

Lisa Nishimura, viceprezidentka nezávislých filmových a dokumentárních filmů pro Netflix, doslova uvedla: „Millie je mimořádný kreativní talent. Měli jsme štěstí, že ji máme v naší rodině od začátku její kariéry. Je skutečným vzrušením, že Millie přináší na obrazovku svou zřetelnou vizi, nyní jako spisovatelka a producentka, vedle své sestry na tomto úžasném filmu.

Samotná Millie Bobby Brown letos debutovala ve svém prvním celovečerním filmu Godzilla: Král monster, kde se v roli Madison rozhodně neztratila a příští rok se objeví v jeho pokračování pod názvem Godzilla vs. Kong a také v hlavní roli filmu Enola Holmes, kde ztvární sestru Sherlocka Holmese, jehož si zde zahraje Henry Cavill. Za svůj výkon v seriálu Stranger Things získala už dvě nominace na cenu Emmy. Její kariera je tedy na vzestupu a osobně jsem toho názoru, že tato mladá charismatická herečka má v sobě potenciál dosáhnout v ní velkých úspěchů.

Dosud není jisté, kdy bude mít film A Time Lost na Netflixu premiéru, ovšem je pravděpodobné, že k tomu dojde někdy v půlce roku 2020.

Autorem článku je jhr.

Galerie: 6

A Time Lost: Millie Bobby Brown produkuje filmové drama pro Netflix | Fandíme filmu A Time Lost: Millie Bobby Brown produkuje filmové drama pro Netflix | Fandíme filmu A Time Lost: Millie Bobby Brown produkuje filmové drama pro Netflix | Fandíme filmu A Time Lost: Millie Bobby Brown produkuje filmové drama pro Netflix | Fandíme filmu A Time Lost: Millie Bobby Brown produkuje filmové drama pro Netflix | Fandíme filmu A Time Lost: Millie Bobby Brown produkuje filmové drama pro Netflix | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest