Anna Hathaway prozradila, proč netoleruje Christopher Nolan na place židle

Anna Hathaway prozradila, proč netoleruje Christopher Nolan na place židle | Fandíme filmu
Warner Bros. Pictures
Zobrazit dalších 9 obrázků
Židle nejsou to jediné, co Nolanovi při natáčení vadí. Na precizního režiséra zavzpomínal s Hathaway i Hugh Jackman.

Režisér a scenárista Christopher Nolan točí jednu pecku za druhou a za mě se jedná o momentálně nejzručnějšího a nejšikovnějšího filmaře v Hollywoodu. Právě proto patří špionážní thriller Tenet k nejočekávanějším projektům letošního roku, přičemž každý další odklad doslova zabolí u srdce. Nolan, ostatně jako každý režisér, lpí v rámci natáčení na určitých pravidlech a vzhledem k tomu, jakých úspěchů v minulosti dosáhl, evidentně zvolená taktika funguje. O zkušenostech s Nolanem se rozpovídala v zábavném rozhovoru s hereckým kolegou Hugh Jackmanem půvabná Anne Hathaway, která s britským režisérem spolupracovala na snímcích Temný rytíř povstal a Interstellar. Oproti tomu australský rodák s Nolanem natočil v roce 2006 kouzelnickou parádu Dokonalý trik.

Warner Bros.

Hathaway i Jackman shodně připustili, že Nolan zakazuje všem na place a kolem něj používat mobilní telefony. To zřejmě nikoho nepřekvapí, neboť se jedná o zbytečné rozptylování ve chvíli, kdy se mají herci soustředit na vlastní výkon. Jenže to není jediné omezení, na němž Nolan trvá. Hathaway uvedla, že v pořádku nejsou ani židle. "Chris nepovoluje užívání židlí. Pracovala jsem s ním dvakrát a nikdy to nebylo možné. Zdůvodňuje to tak, že sednete-li si, nic neděláte, tudíž nepracujete. Víte co, natočil neskutečné filmy co do měříta, ambicí, technických parametrů a emocí. Nikdy se nezpozdí a nemá ve zvyku překračovat rozpočet. Myslím, že to s tím sezením vcelku trefil."

Židlemi ovšem výčet ještě nekončí. V průběhu natáčení válečného opusu Dunkerk v roce 2017 Nolan zakázal užívání plastových lahví s vodou. Údajně mu vadil rušivý zvuk, který vydávaly. Inu, Nolan je prostě puntičkář, jenž moc dobře ví, jak dosáhnout kýženého cíle. Nezbývá než doufat, že se o tom budeme moci co nejdříve znovu přesvědčit na vlastní oči. Tenet by měl dorazit do kin po celém světě 12. srpna 2020, ale čert ví, zda to tak vážně bude.

Dole v galerii se podívejte, jak to při natáčení Nolanových filmů obvykle vypadá.

Zdroj: Variety

Foto: Warner Bros.

Dunkerk

19.07.2017 | USA, Velká Británie, Francie, Nizozemsko
Akční, Drama, Historický, Thriller, Válečný
Info o filmu

Galerie: 10

Anna Hathaway prozradila, proč netoleruje Christopher Nolan na place židle | Fandíme filmu Anna Hathaway prozradila, proč netoleruje Christopher Nolan na place židle | Fandíme filmu Anna Hathaway prozradila, proč netoleruje Christopher Nolan na place židle | Fandíme filmu Anna Hathaway prozradila, proč netoleruje Christopher Nolan na place židle | Fandíme filmu Anna Hathaway prozradila, proč netoleruje Christopher Nolan na place židle | Fandíme filmu Anna Hathaway prozradila, proč netoleruje Christopher Nolan na place židle | Fandíme filmu Anna Hathaway prozradila, proč netoleruje Christopher Nolan na place židle | Fandíme filmu Anna Hathaway prozradila, proč netoleruje Christopher Nolan na place židle | Fandíme filmu Anna Hathaway prozradila, proč netoleruje Christopher Nolan na place židle | Fandíme filmu Anna Hathaway prozradila, proč netoleruje Christopher Nolan na place židle | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest