Moonfall: Kolizi Měsíce se Zemí zkusí zamezit zdiskreditovaný astronaut

Moonfall: Kolizi Měsíce se Zemí zkusí zamezit zdiskreditovaný astronaut | Fandíme filmu
Warner Bros.
Patricka Wilsona doplní ještě Charlie Plummer.

Režisér Roland Emmerich momentálně chystá katastrofické sci-fi Moonfall, v němž se Měsíc vychýlí ze svého orbitu a hrozí tak srážka se Zemí. Již dříve bylo potvrzeno, že před vesmírnou katastrofou se pokusí lidstvo zachránit Josh Gad coby výstřední génius a nestárnoucí Halle Berry jako bývala astronautka a zaměstnankyně NASA. Nyní se k týmu připojili Patrick Wilson (Aquaman, Bitva u Midway) a Charlie Plummer (Všechny prachy světa, Sdílej). Wilson si střihne zdiskreditovaného ex-astronauta, jemuž se poslední mise příliš nepovedla. Výsledkem byla tragédie a vyhazov z NASA. Naštěstí však dostane šanci vylepšit si reputaci. Plummer si pak zahraje jeho dospívajícího syna.

Vzhledem k tomu, že snímek Moonfall režíruje Emmerich, lze čekat megalomanskou a epickou podívanou, která snad dokáže pitomost vyrovnat zábavností. Produkuje studio Lionsgate, přičemž první klapka by měla padnout letos na podzim. Datum premiéry nebylo doposavad stanoveno, ale počítá se s uvedením do kin v roce 2021.

Měsíc ovládá náš den i noc, roční období nebo příliv a odliv. Od počátků civilizace byl symbolem osvícení, vnitřního vědění a naší nesmrtelnosti. Až doteď. Neznámá síla bez varování vychýlí Měsíc z jeho oběžné dráhy a pošle jej směrem k Zemi, kde hrozí zahubit veškerý život. Do nárazu zbývají týdny, a tak se skupinka různorodých odvážlivců vypraví na nesplnitelnou misi do vesmíru. Všechny své blízké nechávají za sebou a riskují vše, aby se pokusili přistát na měsíčním povrchu, odhalili jeho tajemství a zachránili naši planetu před zkázou. Nejdřív však musí vzdorovat neznámé a nemyslitelné síle, která zpochybní vše, co víme o Měsíci, vesmíru i nás samých.

Zdroj: THR

Foto: Warner Bros.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest