Moonfall: Před srážkou s Měsícem má Zemi zachránit Josh Gad

Moonfall: Před srážkou s Měsícem má Zemi zachránit Josh Gad | Fandíme filmu
Sony Pictures
Katastrofický režisér Roland Emmerich do svých ničivých filmů nikdy neopomene vložit komediální element.

V blockbusterech Rolanda Emmericha na nás zaútočili mimozemšťané (dvakrát), New York rozdupala Godzilla a ve 2012 už to odnesla celá planeta, která se trhala zevnitř. V katastrofické sci-fi Moonfall bude naším problémem Měsíc, který se na nás začne řítit. Před skupinkou hrdinů leží nemožná mise, během níž se na Měsíc vydají a z povrchu se pokusí zachránit lidstvo. Jak bývá u těchto megafilmů dobrým režisérovým zvykem, tak nebude určitě nouze o vizuální orgie. Projekt se měl začít natáčet v prvním čtvrtletí tohoto roku (to už je pasé) a přijít do kin v roce 2021, což v současné situaci klapne horko těžko.

Pád Měsíce správně předpoví KC Houseman, jeden z nejchytřejších lidí na Zemi, ale na druhou stranu i velký zmatkář, který však bude pro odvrácení hrozby nepostradatelnou součástí týmu. K jeho charakteristice je patrné, že ve filmu bude zastupovat komediální element a proto to bude chtít někoho, kdo se o to postará. Volba padla na Joshe Gada, jenž je zatím prvním oznámeným hercem na soupisce. Gad daboval sněhuláka Olafa v Ledových královstvích, objevil se po boku Adama Sandlera v komedii Pixely, kde bojoval proti počítačovým postavičkám. V Little Monsters utíkal před zombíky nebo si zahrál v Krásce a zvířeti.

Měsíc ovládá náš den i noc, roční období nebo příliv a odliv. Od počátků civilizace byl symbolem osvícení, vnitřního vědění a naší nesmrtelnosti. Až doteď. Neznámá síla bez varování vychýlí Měsíc z jeho oběžné dráhy a pošle jej směrem k Zemi, kde hrozí zahubit veškerý život. Do nárazu zbývají týdny, a tak se skupinka různorodých odvážlivců vypraví na nesplnitelnou misi do vesmíru. Všechny své blízké nechávají za sebou a riskují vše, aby se pokusili přistát na měsíčním povrchu, odhalili jeho tajemství a zachránili naši planetu před zkázou. Nejdřív však musí vzdorovat neznámé a nemyslitelné síle, která zpochybní vše, co víme o Měsíci, vesmíru i nás samých.

Zdroj: THR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest