Stmívání: Podle Anny Kendrick bylo natáčení peklo

Stmívání: Podle Anny Kendrick bylo natáčení peklo | Fandíme filmu
Summit Entertainment
Zimu a promočené boty nemá nikdo rád.

Romantická fantasy sága Stmívání se točí zejména kolem dvojice Robert Pattinson a Kristen Stewart, ale samozřejmě bylo třeba zajistit i nějaké to křoví. Jednu z menších rolí získala i Anna Kendrick, která v minulosti zabodovala například s hudební komedií Ladíme! či mysteriózním thrillerem Nebezpečná laskavost. Stmívání jí sice nepřineslo takovou slávu, jako tomu bylo v případě dvou výše zmíněných hereckých hvězd, ovšem i tak se díky němu dostala do povědomí diváků a především producentů. Nicméně sympatická herečka nevzpomíná na natáčení snímku z roku 2008 zrovna v dobrém.

"Jedničku jsme točili v Portlandu ve státě Oregon a pamatuji si, že mi byla zima a cítila jsem se mizerně. Moje boty byly úplně promočené a já jsem si v hlavě pořád opakovala: 'Jasně, tohle je skvělá parta lidí a určitě by se z nás stali za jiných okolností přátelé, ale nejradši bych všechny zaškrtila.' Současně však mezi námi vzniklo určité pouto. Připomínalo to situaci, kdy si projdete nějakou traumatickou zkušeností. Třeba si představte, že jste byli s nějakými lidmi drženi jako rukojmí. To se mezi vámi také vytvoří pouto na celý život."

Kendrick si evidentně pobyt v lesích v tradičně deštivém Oregonu užívala na plné pecky a vzpomínky na natáčení jí z hlavy pravděpodobně jen tak nevymizí.

Zdroj: MW

Foto: Summit Entertainment

Twilight sága 1 - Stmívání

20.11.2008 | USA
Dobrodružný, Drama, Fantasy, Romantický
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest