Crave: Další lidské děvče bude napravovat citově chladného upíra

Crave: Další lidské děvče bude napravovat citově chladného upíra | Fandíme filmu
Macmillan
Zobrazit další 1 obrázek
Edwarda Cullena střídá Jaxon Vega aneb další konkurence Stmívání je na cestě.

Před pár dny jsme se dozvěděli, že spisovatelka Stephenie Meyer nakonec dokončila pátý díl knižní série Stmívání (Twilight Sága) nazvaný Midnight Sun, přičemž jej na pultech knihkupectví můžeme očekávat 4. srpna 2020. A je tedy nadmíru jasné, že Edward Cullen a Bella Swan se v následujících letech vrátí i na plátna kin nebo minimálně na televizní obrazovky. Nicméně milovníci upírů (a romancí) nemají nikdy dost, což nás přivádí k románu Crave spisovatelky Tracy Wolff, který vyšel ve Spojených státech 7. dubna 2020 a k němuž si zajistilo filmová práva studio Universal.

Má se jednat o temnou fantasy s feministickým nádechem, jež sleduje osudy mladé studentky tajemné akademie, která se ocitne uprostřed konfliktu znepřátelených frakcí. V jejím světě totiž existuje řada bohů, kreatur a monster. Sama se snaží uspořádat si v hlavě, kam vlastně chce patřit. Jenže co se nestane, zabouchne se do upíra jménem Jaxon Vega. Ten skrývá děsivé tajemství a s jakýmkoliv citem se nepotkal už celou stovku let. Hlavní hrdinka však k němu pocítí silné pouto. Něco ji na něm přitahuje. Cosi "rozbitého a nefunkčního" v něm jakýmsi způsobem pasuje k tomu, jak se cítí ona sama. Otázkou zůstává, proč v sobě Vega určité věci dusí a co se stane, až dojde k jejich probuzení.

Román se dostal do prodeje teprve před několika týdny, tudíž Universal zřejmě s filmovou adaptací ještě nějakou chvíli posečká.

Zdroj: Deadline

Foto: Macmillan

Galerie: 2

Crave: Další lidské děvče bude napravovat citově chladného upíra | Fandíme filmu Crave: Další lidské děvče bude napravovat citově chladného upíra | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest