Tenet: Dle režiséra bylo levnější nabourat skutečné letadlo, než použít triky

Tenet: Dle režiséra bylo levnější nabourat skutečné letadlo, než použít triky | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 5 obrázků
Sám Christopher Nolan i jeho herci prozradili celou řadu zajímavostí o chystaném velkofilmu.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Odpověď na otázku, kde John David Washington sebral informace máme také. Ptal se samotného režiséra. „Každý den jsem měl pro Nolana otázku, ale byl velmi laskavý a odpovídal klidně,“ říká herec. Nolan nepomáhal jen jemu, ale snažil se, aby byl v obraze celý tým. „Pro nás herce bylo klíčové, abychom chápali příběh a mohli odvyprávět jeho nejlepší verzi. Nolan byl s námi opravdu trpělivý.“ ...Tak to vypadá, že byl zmatený jen Pattinson.

Natáčení nebylo náročné jen kvůli složitému scénáři, ale i kvůli spoustě akčních scén. K akci a celkové obtížnosti natáčení se vyjadřuje sám Nolan: „Tenet má mnohem více akčních scén, než jakýkoliv můj předchozí film. Má nepřeberné množství akčních sekvencí, ve kterých je dominantní John David Washington. Musel dělat spoustu různých věcí.“ O tom, že bylo natáčení náročné i pro herce, vás přesvědčí další vyjádření Johna Davida Washingtona: „Byly dny, kdy jsem nemohl vstát z postele. Po pár týdnech natáčení jsem měl obrovské obavy, že film nedokážu dokončit. Ale nikomu jsem to nechtěl říct, protože jsem byl odhodlán pro ten film zemřít,“ říká s nadsázkou herec.

Ani dnes se definitivně nedozvíme, kdy se podívá snímek do kin. I když i o tom se Nolan zběžné zmínil. „Právě film dokončujeme a bude hotový, až se otevřou kina. V tuhle chvíli je to to jediné, co mohu říct.“ Můžeme tedy čekat, že snímek půjde do kin ve chvíli, kdy se v Americe otevřou kina (přesněji řečeno velké množství kin, včetně národních řetězců). Kdy to bude, je v tuhle chvíli ve hvězdách.

Poslední novinka se týká nové synopse filmu. Tu vám přineseme níže, jen bychom se chtěli pozastavit u jedné věci. V synopsi je postava Johna Davida Washingtona nazvaná jednoduše protagonista. To budí řadu otázek. Má to nějaký konkrétní význam? Nebude hrát třeba více postav najednou? Nechme se překvapit.

Synopse: „John David Washington je nový protagonista v originálním akčním sci-fi velkofilmu Christophera Nolana Tenet. Ozbrojen pouze slovem Tenet bojuje pro přežití celého světa. Protagonistova cesta vede skrze soumrak světa mezinárodní špionáže k misi, která se odehraje v něčem, co přesahuje reálný čas. Nikoliv cestování časem. Inverze. V hlavních rolích: Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson, Clémence Poésy, Michael Caine a Kenneth Branagh.“

Dole v galerii na vás čekají nejnovější fotografie.

Tenet je akční velkofilm ze světa mezinárodní špionáže. Režisér Christopher Nolan jej natáčel v sedmi různých zemích světa na kamery IMAX a má jít o jeho nejambicióznější projekt. V hlavních rolích se představí John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Michael Caine, Kenneth Branagh, Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson, Himesh Patel či Clémence Poésy. Hudbu skládá Ludwig Göransson.

Zdroje: Screenrant, Comingsoon, Movieweb, Slashfilm, Collider

« Předchozí kapitola

Galerie: 6

Tenet: Dle režiséra bylo levnější nabourat skutečné letadlo, než použít triky | Fandíme filmu Tenet: Dle režiséra bylo levnější nabourat skutečné letadlo, než použít triky | Fandíme filmu Tenet: Dle režiséra bylo levnější nabourat skutečné letadlo, než použít triky | Fandíme filmu Tenet: Dle režiséra bylo levnější nabourat skutečné letadlo, než použít triky | Fandíme filmu Tenet: Dle režiséra bylo levnější nabourat skutečné letadlo, než použít triky | Fandíme filmu Tenet: Dle režiséra bylo levnější nabourat skutečné letadlo, než použít triky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest