Justice Society of America: Po The Rockových zádech se může vyšplhat další nová komiksovka

Justice Society of America: Po The Rockových zádech se může vyšplhat další nová komiksovka | Fandíme filmu
DC Comics
Zobrazit další 3 obrázky
Tým superhrdinů se představil už v seriálu Legends of Tomorrow, ale pořádná vysokorozpočtová filmová adaptace by jim slušela.

Kvůli pandemii jsme se dočkali odkladu natáčení komiksového snímku Black Adam s Dwaynem Johnsonem v hlavní roli, který si stále drží svou premiéru na 22. 12. 2021. Zda se film odsune zatím nevíme. Doufejme že ne. Ovšem vše špatné může být k užitku a ve studiu WarnerBros využívají čas k plánování budoucích filmů ze světa DC.

Již víme, že se ve filmu představí první historický komiksový tým ze stáje DC, čily Justice Society of America. Ten se objevil v komiksech již ve 40. letech minulého století a původní tým měl složení: Doctor Fate, Hour-Man, Spectre, Sandman, Atom, Flash, Green Lantern a Hawkman. Tým se následně rozrostl o množství dalších hrdinů, mezi nimi je například Mister Terrific, Stargirl a Red Tornado.

Pokud se divákům tým v Black Adamovi zalíbí, studio by chtělo přinést spin-off. Justice Society of America jsme mohli vidět už v seriálu Legends of Tomorrow, ale pořádná vysokorozpočtová filmová adaptace by jim slušela. Vše samozřejmě záleží na úspěchu samotného Black Adama, ale věřím, že WarnerBros udělají vše proto, aby svůj film superhrdinové dostali.

Zdroj: Theilluminerdi

Galerie: 4

Justice Society of America: Po The Rockových zádech se může vyšplhat další nová komiksovka | Fandíme filmu Justice Society of America: Po The Rockových zádech se může vyšplhat další nová komiksovka | Fandíme filmu Justice Society of America: Po The Rockových zádech se může vyšplhat další nová komiksovka | Fandíme filmu Justice Society of America: Po The Rockových zádech se může vyšplhat další nová komiksovka | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest