Black Adam: Natáčení má začít příští rok

Black Adam: Natáčení má začít příští rok | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Další z projektů od DC se pomalu hýbe kupředu.

Jak je dobře známo, DC Films mají rozdělaných hned několik projektů. Jedním z nich je také sólovka Black Adam, která má tohoto komiksového záporáka / antihrdinu poprvé představit. Nejprve se měl ukázat jako protivník Shazama, nakonec však studio rozhodlo, že si zaslouží svůj vlastní film. K tomu určitě přispěla i hlavní hvězda, a představitel Black Adama, Dwayne Johnson, jenž v Hollywoodu momentálně patří k největším tahákům.

Ten propaguje svůj nejnovější počin Rampage: Ničitelé, a v rozhovoru pro Yahoo se zmínil i o chystané komiksovce. Podle něj vše napovídá tomu, že natáčení začne příští rok. Momentálně se tvoří scénář, který píše Adam Sztykiel (Rampage, Alvin a Chipmunkové), a pokud se vše příhodně sejde, nic nebrání tomu, aby produkce a natáčení začalo v roce 2019.

The Rock se také vyjádřil obecně k postoji k budoucím filmům: „Marvel dělá neuvěřitelnou práci v budování jejich vesmíru. A DC zase odvádí skvělou práci při pokládání základů a hledání ideálního směru jejich filmů, např. jako u Wonder Woman. Těším se na Aquamana, kterého točí James Wan. Black Adam je pro nás skvělá příležitost ustálit směr, kterým se chce studio vydat. Musíme si být jistí, že to bude frajer, a že správně odvyprávíme veškerou mytologii kolem. Nebude to lehké, ale jsem si jistý, že to zvládneme.“

Johnson je tak evidentně do projektu zapálený i přesto, že má dost nabitý program. Již dříve však herec prohlásil, že se s Geoffem Johnsem (kreativní šéf DC) bavili o tom, kdy a kde Black Adama představit, a mají pro diváky jedno cool překvapení. Postava se tak může ukázat dřív, než ve své sólovce. Žádným překvapením by nebyla jeho účast, byť jen cameo, v chystaném Shazamovi, případně se mluvilo i o Suicide Squad 2. A v jakém filmu byste ho nejradši viděli vy?

Zdroj: Yahoo Movies

Galerie: 5

Black Adam: Natáčení má začít příští rok | Fandíme filmu Black Adam: Natáčení má začít příští rok | Fandíme filmu Black Adam: Natáčení má začít příští rok | Fandíme filmu Black Adam: Natáčení má začít příští rok | Fandíme filmu Black Adam: Natáčení má začít příští rok | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest