Superhrdiny Black Adama a Shazama! také čeká odklad natáčení

Superhrdiny Black Adama a Shazama! také čeká odklad natáčení | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Hollywoodská katastrofa pokračuje. Zpoždění produkčních prací hlásí Black Adam, Shazam! očekává totéž.

Hollywood a filmovou tvorbu obecně nečekají snadné měsíce a dost možná i roky, neboť narušená kontinuita, finanční propad a zřejmě i dopady na mentalitu diváků mohou způsobit, že svět filmu se bude muset chtě nechtě změnit. Jak moc velkou proměnu si pandemie koronaviru vynutí, to ukáže až čas.

Nicméně už aktuálně se rozpadá na atomy produkční harmonogram chystaných filmů. Odklad natáčení hlásí další a další projekty. Nedávno byl potvrzen odsun první klapky u komiksovky Black Adam s Dwaynem Johnsonem v hlavní roli, což může mít více důvodů. Buď se v Hollywoodu bojí toho, že krize spojená s onemocnění COVID-19 bude trvat ještě pěkný pár měsíců (situace v USA nevypadá v tuto chvíli vůbec dobře), nebo se jedná o reakci na dočasně pozastavené natáčení netflixovského snímku Red Notice, v němž též hraje prim Johnson. Netflix nejprve přesunul natáčení Johnsonova akčního dobrodružství z Itálie do Atlanty a posléze stopnul produkci zcela. Vyhlídky v tuto chvíli však nejsou optimistické a Black Adam zřejmě musí ustoupit rozpracovanému projektu. Johnson k tomu řekl následující:

"Aby bylo jasno, jsem nadšený z Black Adama a tvrdě, velice tvrdě jsem kvůli roli dřel v posilovně. Počítalo se s tím, že natáčení začne letos v létě, přesněji v červenci, ale to se teprve uvidí. Nejsem si jist, jestli ten červencový termín klapne, leč všechno [nakonec] bude tak, jak to má být."

V jiném příspěvku Johnson zmínil, že projekt Black Adam už je s ním více než deset let. Explicitně uvedl, že poprvé se o snímku začali bavit v roce 2008 (jen u nás na webu o The Rockovi ve spojitosti s Black Adamem píšeme už od roku 2012) , tudíž onen zdlouhavý vývoj si vyžádal spoustu trpělivosti. A ještě dodal, že nyní je někde úplně jinde jako člověk i jako herec.

Posun natáčení zatím nehlásí Shazam! 2, i když situace dle režiséra Davida F. Sandberga nevypadá úplně růžově. Pakliže by šlo vše dle plánu, měla by se dvojka začít točit ve druhé polovině letošního roku s tím, že s premiérou se počítá na duben 2022. V současné chvíli probíhají pre-produkční práce, ovšem situace rozhodně není ideální. Režisér to okomentoval slovy: "Okej, uvidíme, jak dlouho se to potáhne, protože máme začít natáčet ještě letos. Leč kdo ví, jak se bude situace vyvíjet. Víte jak, teď se zdá, že snad každá produkce nabírá zpoždění, tudíž se teprve ukáže, jak to bude se Shazamem!. Zatím pořád pracuji na scénáři. To dělat můžeme a za pár měsíců se ukáže, jaké budou možnosti."

Na závěr ještě video ze zákulisí prvního Shazama!, o které se režisér podělil:

Zdroje: CB, Johnson_Instagram, ScreenRant

Foto: Warner Bros.

Galerie: 2

Superhrdiny Black Adama a Shazama! také čeká odklad natáčení | Fandíme filmu Superhrdiny Black Adama a Shazama! také čeká odklad natáčení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest