Kick-Ass 2: První oficiální fotky a synopse

Kick-Ass 2: První oficiální fotky a synopse | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Kick-Ass, Hit-Girl i Plukovník Stars and Stripes (Jim Carrey) na prvních oficiálních fotkách.

Každým dnem nás filmová studia atakují novými a novými zprávami z prostředí comicsových adaptací. V nedávné době jsme se tak například dozvěděli, kdo další vstoupí do hříšného města v Sin City 2, jakou můžeme očekávat sestavu v superhrdinském snímku Justice League, nebo kteří z Wolverinových parťáků jsou povoláni zpět do dalších X-Menů. Tentokrát se budeme věnovat novinkám k očekávanému pokračování comicsovky Kick-Ass, s podtitulem Balls to the Wall, režiséra Jeffa Wadlowa, přičemž pro vás máme především pár nových fotografií a oficiální synopsi.

Na konci jedničky Dave alias Kick-Ass (Aaron Johnson) a Mindy alias Hit-Girl (Chloë Moretz) pověsili svou superhrdinskou identitu na hřebíček a snaží se žít normální životy jako typičtí teenageři. S čím ovšem Dave nepočítal bylo, že svým bizarním nápadem inspiroval další řadu lidí, kteří na sebe rovněž navlékli superhrdinský ohoz a vydali se do ulic prosazovat dobro. Proti boji s nespravedlností a zlem založí plukovník Stars and Stripes (Jim Carrey) amatérský tým hrdinů pod jménem Justice Forever, do něhož bude Kick-Ass později okolnostmi přinucený také vstoupit. Na druhé straně barikády stojí Red Mist, vlastně The Mother Fucker (Christopher Mintz-Plasse) a jeho skupinka poskoků. Ten se touží pomstít Kick-Assovi za smrt svého otce a v městských ulicích tak započne opravdový zmatek. Jeho plán má však jeden háček: pokud si někdo začne s jedním z členů Justice Forever, začne si automaticky i se všemi ostatními.

Tvůrci dodávají, že toto pokračování by se mělo přiblížit „stylu Impérium vrací úder“. Bude prý temnější, větší a šokující. Premiéra filmu je v ČR naplánována na 27. června a dole v galerii najdete první oficiální fotky.

Zdroje: CBM, Popculturology, IGN, CBR

Galerie: 4

Kick-Ass 2: První oficiální fotky a synopse | Fandíme filmu Kick-Ass 2: První oficiální fotky a synopse | Fandíme filmu Kick-Ass 2: První oficiální fotky a synopse | Fandíme filmu Kick-Ass 2: První oficiální fotky a synopse | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest