Kick-Ass 2: Jim Carrey si ve filmu opravdu zahraje

Kick-Ass 2: Jim Carrey si ve filmu opravdu zahraje | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Natáčení začíná za tři dny, dolaďuj se obsazení, je tady první fotka. A jak dlouhý druhý díl bude? AKTUALIZOVÁNO: 7 nových fotek!

AKTUALIZACE: Přidáváme 7 dalších fotek z twitteru Jeffa Wadlowa. Na jednom z obrázků si můžete prohlédnout současnou podobu Christophera Mintz-Plasse a první záblesk jeho ostrahy - Mother Russia. Dále vidíme "maminčin" nůž, ulici, na které se odehraje jedna pěkně krvavá scéna, kostýmy, štáb a několik dalších rekvizit.

Nedávno vyšlo najevo, že existuje jistá šance, že by si jednu z klíčových rolí v Kick-Ass 2 zahrál velký fanoušek jedničky, Jim Carrey. Zahraniční zpravodajové k té možnosti byli skeptičtí, ale teď casting Carreyho potvrzen! A to je vynikající zpráva, protože s takovou hvězdou v zádech bude mít film hned daleko větší šanci na úspěch. O Carreyho hereckých kvalitách nemluvě. Autor předlohy Mark Millar je z úlovku nadšený a uvedl, že neformální jednání se vedla už dlouhou dobu. Zároveň dodal, že castingovým žním ještě není konec. Nečekanou tvář prý máme čekat také v roli záporáka „strýčka Ralphieho“. To je klíčová postava minisérie s Hit-Girl. Zároveň Millar ještě jednou potvrdil, že film Kick-Ass 2 bude vycházet nejen z komiksové série Kick-Ass 2, ale i z minisérie Hit-Girl. To je dohromady dvanáct sešitů, přičemž první Kick-Ass měl celkem pouze osm čísel. Můžeme tedy spekulovat o tom, že pokud filmaři výrazně nekrátili, bude filmové pokračování oproti prvnímu dílu výrazně delší. Úvod s Hit-Girl by měl podle Millara ve filmu zabrat zhruba půl hodiny.

Dále byla obsazena role záporáka Tumoura, což je jeden z členů Red-Mistova gangu (ti si mimochodem říkají The Toxic Mega-Cunts – Toxické mega-kundy), zahraje si ho nepříliš známý Andy Nyman (Severance, Death at a Funeral). Ještě méně známá je televizní herečka Claudia Lee, jež se s největší pravděpodobností objeví v roli Brooke, jedné ze spolužaček Mindy (Hit-Girl). Dále jsme se díky režiséru Jeffu Wadlowovi (který tweetuje jako o život) dozvěděli, že natáčení začne už za tři dny a také jsme dostali první fotografii. Na ní můžete vidět červenou motorku Ducati (viz galerie na konci článku), na které se podle všeho bude Hit-Girl prohánět. To je ale samozřejmě jen začátek. Jakmile se rozběhne natáčení, fotografie jistě potečou proudem.

Zdroje: Deadline, Jeff Wadlow Twitter, Millar World, Bleeding Cool, ComicBookMovie

Galerie: 8

Kick-Ass 2: Jim Carrey si ve filmu opravdu zahraje | Fandíme filmu Kick-Ass 2: Jim Carrey si ve filmu opravdu zahraje | Fandíme filmu Kick-Ass 2: Jim Carrey si ve filmu opravdu zahraje | Fandíme filmu Kick-Ass 2: Jim Carrey si ve filmu opravdu zahraje | Fandíme filmu Kick-Ass 2: Jim Carrey si ve filmu opravdu zahraje | Fandíme filmu Kick-Ass 2: Jim Carrey si ve filmu opravdu zahraje | Fandíme filmu Kick-Ass 2: Jim Carrey si ve filmu opravdu zahraje | Fandíme filmu Kick-Ass 2: Jim Carrey si ve filmu opravdu zahraje | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest