Sin City 2: Obsazení je neskutečně nabité

Sin City 2: Obsazení je neskutečně nabité | Fandíme filmu
Prozradíme vám, že kromě starých známých se přidal například Joseph-Gordon Levitt. Kdo další? AKTUALIZOVÁNO: Vrátí se Bruce Willis a další zprávy.

AKTUALIZACE: Režisér Robert Rodriguez se zastavil na festivalu v Sundance, a tak se MTV chopila příležitosti a lehce ho vyzpovídala. Rodriguez se nedržel zpátky a prozradil celou řadu podrobností. O postavě Josepha Gordona-Levitta prozradil, že si zahraje namachrovaného gamblera, který vyzve (v povídce Bad Night, napsané speciálně pro film) ke hře největšího hajzla v Sin City a porazí ho, což se mu krutě vymstí. Dále se režisér chlubil, že jeho film přinese opravdu převratné 3D, protože k natáčení použil nejnovější kamery z dílny Jamese Camerona, které přijely ještě čerstvé rovnou z výrobní linky. A na závěr asi největší novinka – Rodriguez potvrdil, že se ve druhém filmu vrátí i Bruce Willis! Na druhou stranu, představitelka titulární dámy, pro kterou se zabíjí, se stále hledá.

Podle posledních zpráv je Rodriguezův akčňák Machete Kills v suchu a v kině bychom jej podle všeho mohli vidět už 25. dubna.  Nicméně Robert už dávno točí Sin City 2. Co je nového? Poslední informace dokládají, že Robert Rodriguez kamery rozjel loni v říjnu. Na natáčení znovu dohlíží tvůrce comicsu Frank Miller, který do snímku přichystal čtyři povídky a ty se dočkaly scénáristických úprav Williama Monahana. Co se hereckého obsazení týče, z jedničky se vrátí ostřílení veteránové Clive Owen, Mickey Rourke, Jessica Alba, Jamie King, Rosario Dawson a Michael Madsen, které doplní další, neméně známé tváře.

Jamie Chung vystřídá v roli smrtelně nebezpečné Miho herečku Devon Aoki, Dennis Haysbert nahradí zesnulého Michaela Clarkea Duncana, jako Manute a na palubu se hlásí především také Joseph-Gordon Levitt, jenž si střihne roli nafoukaného gamblera Johnnyho, který „touží zničit svého úhlavního protivníka“. Tento příběh nevychází z žádné comicsové předlohy a byl Millerem napsaný specielně pro film. Svou účast potvrdil také Josh Brolin, který si střihne v povídce A Dame to Kill For roli starého známého Dwighta, jehož tvář po plastické operaci získá podobu Clivea Owena, ale i pak bude jeho srdce patřit dívce jménem Ava, pro kterou by… vždyť víte, zabil (poznámka – jedná se o prequel, proto Dwight Owenovu podobu teprve získá). Prozatímní ansámbl v nespecifikovaných rolích doplní ještě Ray Liotta, Christopher Meloni (Pravá krev), Jeremy Piven (Sejmi eso) a Juno Temple. Tomu tedy říkám slušná herecká sestava! Sin City: A Dame to Kill For má do kin dorazit 4. října a bude oplývat formátem 3D.

Zdroje: Filmofilia, Indie Wire, Collider I, Collider II

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest