Kick-Ass 2: Jim Carrey v jedné z klíčových rolí?

Kick-Ass 2: Jim Carrey v jedné z klíčových rolí? | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Kick-Ass 2 nabírá obsazení a v řadě rolí se objeví vyloženě zajímavá jména. K tomu pro vás máme první plakát, vtipné video a datum premiéry.

Že se Kick-Ass 2 opravdu dočkáme, víme už delší dobu. Produkce začne v září v Torontu, krom toho se bude natáčet také v New Yorku. Podle dostupných informací Matthew Vaughn na projekt z blízka dohlíží, scénář je na úrovni a máme čekat poctivé eRko, stejně jako minule. Zároveň však Christopher Mintz-Plasse fanoušky ubezpečil, že ve filmové verzi na rozdíl od komiksu jeho postava nebude nikoho znásilňovat (podrobnosti).

Když už je řeč o Red Mistovi, dozvěděli jsme se, že si Yancy Butler zopakuje roli jeho matky. A protože je teď z Mista kriminální boss, potřebuje krom maminky také ochranku. Jednoho z bodyguardů si zahraje John Leguizamo, kterého můžete znát z Carlitovy cesty, filmů Baze Luhrmanna nebo jako Sidův hlas z Doby ledové. Role ženské ochránkyně zatím obsazena není, nicméně v předloze se postava jmenuje Mother Russia (Matička Rus), je to bývalá důstojnice KGB a je to vysoká, svalnatá ženská. Do role štáb shání přinejmenším metr osmdesát vysokou herečku. To samozřejmě v Hollywoodu není zrovna obvyklá míra, z poslední doby mě napadá snad jedině Gwendoline Christie, která si zahrála ve Hře o trůny bojovnici Brienne (ta má metr devadesát).

Nebudou se ale obsazovat jenom záporáci, také Kick-Ass potřebuje nějaké posily. V centru dění by tentokrát měla být tým superhrdinů zvaný Justice Forever (Spravedlnost navždy), který dal dohromady Colonels Stars – dřívější zaměstnanec mafie, který prozřel. Mělo by se jednat o vedlejší, ale velice důležitou a excentrickou roli, ve které by producenti rádi viděli Jima Carreyho. Ten je shodou okolností velkým fanouškem prvního dílu, takže pokud bude mít čas, tak nevidím důvod, proč by nekývnul. Což by byla výborná zpráva – Carrey už by nějakou pořádnou roli zase potřeboval (přečtěte si jeho biografii). Bohužel, Hollywood Reporter má zprávy, že šance, že Jim kývne, jsou ve skutečnosti jen minimální.  Na konci článku na vás čeká video, ve kterém Carrey v Kick-Assově kostýmu zpívá s Conanem O'Brienem.

Tím však výčet klaďasů nekončí. Kromě Kick-Asse a Colonela jsou v týmu také profesor fyziky Doctor Gravity (zahraje si ho Donald Faison ze Scrubs), policista Insect Man (Robert EmmsSněhurka, Válečný kůň), pomstychtivá Night Bitch (Lindy Booth - Úsvit mrtvých, Wrong Turn) a vedle toho se můžeme těšit také na Morrise Chestnuta (seriály V, American Horror Story), který si zahraje opatrovníka Hit Girl. Akorát zatím není jasné, jestli se jedná o přeobsazení stejné role, kterou hrál v závěrečných minutách prvního filmu Omari Hardwick nebo o nějakou novou postavu.

Premiéra filmu je naplánována na 28. června 2013. Dole v galerii najdete první plakát.

 

Jim Carrey v kostýmu Kick-Asse

 

Zdroje: THR, Deadline, Variety Twitter, Hollywood Reporter, Kick-Ass Facebook, Variety I, Variety II, Collider, Collider II, Moviehole

Galerie: 2

Kick-Ass 2: Jim Carrey v jedné z klíčových rolí? | Fandíme filmu Kick-Ass 2: Jim Carrey v jedné z klíčových rolí? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest