Morbius, Krotitelé duchů a řada dalších očekávaných filmů se odkládají

Morbius, Krotitelé duchů a řada dalších očekávaných filmů se odkládají | Fandíme filmu
Sony Pictures
Studio Sony jedním šmahem zrušilo prakticky celou svoji letní sezonu.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Letošní filmový kalendář se nám rychle čistí. Zatím jsme sledovali především to, jak vyklízejí pole dubnové nebo květnové filmy. Studio Sony to teď vzalo šmahem až do srpna! Válečný snímek Greyhound: Bitva o Atlantik s Tomem Hanksem se posouval už jednou. Naposledy byl ohlášený na 12. června, teď byl odložený na neurčito. Začátkem července měli dorazit Krotitelé duchů: Odkaz. Nedorazí a místo toho bychom je nově měli vidět 5. 3. 2021. Podobně utíká Morbius. Ten měl být uvedený pár týdnů po Krotitelích. A pořád bude, jen to bude v roce 2021 – konkrétně 19. 3. 2021.

Také Králíček Petr bere do zaječích už se jednou odkládal. Původně jsme jej měli vidět už tento týden, pak odhopkal na srpen a teď s odklidil na 15. 1. 2021. Zatím nedokážeme odhadnout, zda studio předpokládá, že situace začátkem srpna stále bude špatná, anebo si myslí, že už naopak bude dobrá a z toho důvodu konkurenční studia zaplaví kina atraktivnějšími filmy, kterým se chce Sony vyhnout. Nový sprostý animovaný film Setha Rogena An American Pickle zatím zůstává ohlášený na 14. 8. Je možné, že tohle je zkrátka menší film, se kterým to Sony prostě riskne, pokud už kina budou otevřená, aby mělo alespoň nějaký příjem, avšak u opravdu drahých projektů nehodlá riskovat a odsouvá je na pozdější termín.

Tím ale čachry nekončí. 23. října chce studio Sony uvést komedii Fatherhood, kterou původně plánovalo na příští leden, ten termín ale přenechalo Králíčku Petrovi. Pak tu máme prokletou adaptaci videohry Uncharted. Ta měla být uvedená do kin v březnu 2021. Místo toho se asi po sté odkládá a nově se počítá s termínem 8. 10. 2021. Tady k odkladu můžeme hledat dva důvody. Za prvé, film se do té doby asi stejně nestihne dokončit. Tom Holland, který v Uncharted dostal hlavní roli, dá zřejmě přednost třetímu Spider-Manovi, u kterého se nejspíš stále počítá s tím, že bude uvedený 15. 7. 2021. A za druhé byl potřeba termín pro zmiňované Krotitele duchů, kterým možná Sony věří přeci jen víc a chce je k divákům dostat co nejdřív. A pak byl na neurčito odložený zatím blíže nespecifikovaný spidermanovský film, který Sony plánovalo na říjen – jeho termín zabavilo právě Uncharted.

Další kapitola »

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest