Marvel: Jakým způsobem současná situace změní plány provázaného komiksového světa

Marvel: Jakým způsobem současná situace změní plány provázaného komiksového světa | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 6 obrázků
Co Marvel v tuhle chvíli dělá, jak světová pandemie ovlivní další natáčení a další premiéry jednotlivých vzájemně provázaných projektů.
  1. Nejnovější informace o situaci v Marvelu
  2. Jak to vypadá s premiérami letošního roku
  3. Premiéry roku příštího
  4. Marvel téměř jistě BUDE odsouvat
  5. Další spory kolem Spider-Mana?

Marvel téměř jistě BUDE odsouvat

Co se z toho, všeho dá vydedukovat? Šance na to, že by marvelovský rozvrh zůstal beze změn, je jen pramalá. V letošním roce působí jako hodně pravděpodobné, že uvidíme jen dvě minisérie. Pokud to ale jen trochu půjde, tak Disney bude tlačit na to, aby alespoň ty dvě skutečně dorazily, protože kdyby se lidé i po ukončení bezpečnostních opatření nadále báli nějakou dobu chodit do kin, tak je potřeba na streamovací platformě Disney+ nabízet co nejvíc atraktivního obsahu, aby měl myšák nějaké příjmy alespoň od předplatitelů.

Oba dva celovečerní filmy dost možná budou uvedeny pouze za předpokladu, že se situace ve světě zlepší hodně rychle a Black Widow půjde uvést ještě během letních prázdnin. Podzim už zřejmě bude premiérami dost nabitý a je otázka, zda by se tam pro dvě marvelovky našly smysluplné termíny. A teď babo raď, zda by v takové situaci Marvel servíroval Black Widow nebo Eternals.

Roli může hrát i to, kdy se podaří rozjet natáčení filmů na příští rok. Kdyby to trvalo hodně dlouhou dobu a hrozilo, že se natáčení kteréhokoliv z nich nestihne, tak nelze vyloučit, že Marvel Eternals nebo Black Widow přehodí už jen kvůli tomu, že v příštím roce bude mít najednou volný solidní termín (a díru v programu), ve kterém se nebude muset o diváky prát s konkurencí.

Obrovským faktorem vedle termínů v kinech budou také termíny v diářích filmařů a filmových ateliérů. Tedy pokud jde o natáčení. Herci a režiséři mohou mít nasmlouvané nějaké další projekty, které jim po skončení krize možná zabrání začít okamžitě točit pro Marvel. A stejně tak platí, že ateliéry mají jen omezenou kapacitu a všechny odložené projekty zároveň se všemi nově plánovanými projekty točit naráz prostě nebude fyzicky možné. A nedokončené filmy prostě odložit musíte.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »

Galerie: 7

Marvel: Jakým způsobem současná situace změní plány provázaného komiksového světa | Fandíme filmu Marvel: Jakým způsobem současná situace změní plány provázaného komiksového světa | Fandíme filmu Marvel: Jakým způsobem současná situace změní plány provázaného komiksového světa | Fandíme filmu Marvel: Jakým způsobem současná situace změní plány provázaného komiksového světa | Fandíme filmu Marvel: Jakým způsobem současná situace změní plány provázaného komiksového světa | Fandíme filmu Marvel: Jakým způsobem současná situace změní plány provázaného komiksového světa | Fandíme filmu Marvel: Jakým způsobem současná situace změní plány provázaného komiksového světa | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest