Marvel: Jakým způsobem současná situace změní plány provázaného komiksového světa

Marvel: Jakým způsobem současná situace změní plány provázaného komiksového světa | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 6 obrázků
Co Marvel v tuhle chvíli dělá, jak světová pandemie ovlivní další natáčení a další premiéry jednotlivých vzájemně provázaných projektů.
  1. Nejnovější informace o situaci v Marvelu
  2. Jak to vypadá s premiérami letošního roku
  3. Premiéry roku příštího
  4. Marvel téměř jistě BUDE odsouvat
  5. Další spory kolem Spider-Mana?

Jak to vypadá s premiérami letošního roku

Interní zdroj zpravodaje Variety tvrdí, že odložení Black Widow „nijak neovlivní harmonogram chystaných Marvel projektů“. To může znamenat dvě věci. Buď studio počítá s tím, že se světová situace dostatečně zlepší natolik brzy, aby bylo možné Black Widow uvést ještě před jakýmkoliv dalším Marvel filmem nebo minisérií. Čili nejpozději v srpnu. Aby nicméně bylo možné Black Widow uvést, musíte mít volný termín (to znamená ho mít úplně volný nebo na něj mít naplánovanou jinou novinku od konglomerátu Disney, která jde případně přesunout), drtivá většina kin musí opět být v provozu, lidé se nesmí bát do těch kin chodit a musí být dost času na to, aby se znovu rozjela reklamní kampaň a zájemce se do kin podařilo úspěšně poslat. Jestli lze všechny tyhle podmínky do srpna splnit, to je momentálně maličko věštění z křišťálové koule.

Druhou možností je, že Black Widow je natolik oddělený příběh (přeci jen se odehrává v minulosti), že nemá žádný bezprostřední vliv na nejbližší další Marvel projekty. Lidé ze studia sice dříve tvrdili, že tam nějaké stavební kameny pro další příběhy najdeme, ale třeba nejsou příliš výrazné nebo by se v nejhorším daly vystřihnout. Pokud platí tahle varianta, pak by bylo možné Black Widow uvést klidně až po některém dalším Marvel projektu a nezpůsobí to problémy.

Pokud jde o minisérii The Falcon and the Winter Soldier, tak v tuhle chvíli se jeví jako prakticky vyloučené, že by se stihla dokončit do srpna, dle původního plánu. I kdyby restrikce spojené s koronavirem byly ukončené hodně brzy, bude zbývajícího času do premiéry už jen hodně málo a seriál by se nejspíš musel zásadně přepsat. Otázka je, zda by to vůbec bylo myslitelné, protože dle dostupných informací se měly během zrušeného natáčení v Praze teprve točit velké kusy prvních tří epizod (seriál se údajně dost přepisoval).

Nemáme nejmenší tušení, zda Marvel potřebuje, aby diváci před premiérou TFATWS viděli Black Widow nebo ne, popřípadě jestli jde kterýkoliv z následujících projektů uveřejnit ještě před TFATWS (kromě WandaVision, kde to dle dostupných informací skutečně nelze).

« Předchozí kapitola
Další kapitola »

Galerie: 7

Marvel: Jakým způsobem současná situace změní plány provázaného komiksového světa | Fandíme filmu Marvel: Jakým způsobem současná situace změní plány provázaného komiksového světa | Fandíme filmu Marvel: Jakým způsobem současná situace změní plány provázaného komiksového světa | Fandíme filmu Marvel: Jakým způsobem současná situace změní plány provázaného komiksového světa | Fandíme filmu Marvel: Jakým způsobem současná situace změní plány provázaného komiksového světa | Fandíme filmu Marvel: Jakým způsobem současná situace změní plány provázaného komiksového světa | Fandíme filmu Marvel: Jakým způsobem současná situace změní plány provázaného komiksového světa | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest