Marvel: Jakým způsobem současná situace změní plány provázaného komiksového světa

Marvel: Jakým způsobem současná situace změní plány provázaného komiksového světa | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 6 obrázků
Co Marvel v tuhle chvíli dělá, jak světová pandemie ovlivní další natáčení a další premiéry jednotlivých vzájemně provázaných projektů.
  1. Nejnovější informace o situaci v Marvelu
  2. Jak to vypadá s premiérami letošního roku
  3. Premiéry roku příštího
  4. Marvel téměř jistě BUDE odsouvat
  5. Další spory kolem Spider-Mana?

The Eternals mají dokončenou hlavní část natáčení a režisérka Chloe Zhao je stříhá. To lze dělat v domácích podmínkách a jak bylo řečeno výše, výroba triků pokračuje. Stále jsou ale v plánu dotáčky a nejde vyloučit, že se někdy v dohledné době postprodukční práce přestanou být možné (kvůli tomu například předčasně končí nejeden letošní seriál), což by dokončování snímku okamžitě dostalo do skluzu.

WandaVision by měla mít hotovou většinu natáčení, na řadě je postprodukce, ale jak už bylo řečeno, je možné, že WandaVision nelze uvést, dokud diváci neuvidí The Falcon and The Winter Soldier. WandaVision měla být uvedená v prosinci letošního roku.

Premiéry roku příštího

„Začátkem“ roku 2021 měla být uvedena série Loki, která se zatím nesihla dotočit, má tedy dost práce před sebou. Mít vše hotovo v čas byla ale asi pořád šlo. Na únor má hlášenou premiéru Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, nicméně se točilo zatím jen pár dní, a předpokládaný termín uvedení se tak zdá být s každým dalším přibývajícím dnem nedosažitelný.

V květnu příští rok měl být uvedený Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Ten ještě ani neoznámil režiséra. Film přímo navazuje na WandaVision, možná souvisí i s Lokim. Tady už balancujeme skutečně na hraně. V červenci má být uvedený příští Spider-Man, který by se měl začít točit letos v létě. Ten nejspíš stihnutelný je. A příští rok v listopadu má být uvedený Thor: Love and Thunder, který se má taktéž začít točit během letošního léta, avšak ne dřív, dokud mu Shang-Chi nevyklidí australské ateliéry. To by pro Thora mohlo znamenat potíže.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »

Galerie: 7

Marvel: Jakým způsobem současná situace změní plány provázaného komiksového světa | Fandíme filmu Marvel: Jakým způsobem současná situace změní plány provázaného komiksového světa | Fandíme filmu Marvel: Jakým způsobem současná situace změní plány provázaného komiksového světa | Fandíme filmu Marvel: Jakým způsobem současná situace změní plány provázaného komiksového světa | Fandíme filmu Marvel: Jakým způsobem současná situace změní plány provázaného komiksového světa | Fandíme filmu Marvel: Jakým způsobem současná situace změní plány provázaného komiksového světa | Fandíme filmu Marvel: Jakým způsobem současná situace změní plány provázaného komiksového světa | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest