Wonder Woman 1984: Je to oficiální, očekávaný velkofilm je odložený

Wonder Woman 1984: Je to oficiální, očekávaný velkofilm je odložený | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 3 obrázky
Posouvá se také premiéra nového hororu Jamese Wana a několik dalších snímků.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Vedle „velkého Warneru“ se šoupalo i s řádkou menších filmů. Uvedení v kinech se vzdal korejský akční thriller Time to Hunt. Místo toho bude 10. 4. uvedený na Netflixu, což je pro nás dobrá zpráva. Zatímco prodej v digitální distribuci je často lokalizovaný na některé konkrétní trhy a nám se tak zatím vyhýbají snímky jako Bloodshot či Neviditelný, Netflix obvykle zveřejňuje svoje novinky globálně a tentokrát to platí také. Snímek je zasazený do dystopické budoucnosti, kde si parta zlodějíčků pro svoji poslední krádež zvolí zatraceně špatný terč.

Snímek Dosed měl být v USA uvedený koncem března. Místo toho bude v dohledné době zveřejněný celosvětově online, a to minimálně do doby než kina opět otevřou. Film pojednává o psychicky zničeném muži závislém na drogách, který hledá řešení u léčitelů a halucinogenních látek. Drama s Lievem Schreiberem Human Capital se místo do kin vydalo do online distribuce dnes, avšak na žádné z českých služeb snímek oficiálně dostupný není. Také se počítá s případným návratem do kin.

Sportovní drama The Grizzlies z prostředí lakrosu odložilo premiéru na neurčito. Rodinné drama The Etruscan Smile s Brianem Coxem bude digitálně uvedeno 16. 6., další uvedení v kinech nechystá. Jelenice (Le Daim), další bizár od francouzského podivína Quentina Dupieux, u nás byla k vidění na festivalu Ostrava Kamera Oko a zatím zvažuje, jak to bude s další distribucí. V případě chváleného vítěze ze Sundance, Never Rarely Sometimes Always, zatím také není rozhodnuto, co bude dál. Snímek se promítal pár dní v amerických kinech, než byla uzavřena. Drama Bull, chválené na loňském festivalu v Cannes, se rozhodlo vynechat kino a 1. 5. dorazit na VOD.

Premiéry společnosti Focus Features, Promising Young Woman, The High Note a Irresistible zatím zůstávají zanesené do kalendáře na dubnové a květnové termíny. Ale dá se očekávat, že v té době se do kin nedostanou. Snímky The Climb, Well Go USA’s Cut Throat City, The Personal History of David Copperfield a The Secret: Dare To Dream jsou odložené na neurčito. Společnost Bleecker Street potom posunula filmy Dream Horse a Military Wives na začátek května a zjevně doufá, že v té době půjde promítat.

Exploatační revenge drama Tape zkusí jít ve Spojených státech podobnou cestou, jako u nás kráčí iniciativa Moje Kino. Každopádně to znamená, že se snímek místo kino premiéry podívá do online distribuce.

Řada zmíněných filmů samozřejmě patří spíše mezi ty úzkoprofilové, které zajímají spíše menší část diváků. Nicméně jedno je zřejmé - Kalendář se dál vyvíjí a online se podívá daleko víc snímků, které by se jinak našim kinům nejspíš vyhnuly.

Zdroje: Deadline, Slashfilm, Variety, Variety

« Předchozí kapitola

Galerie: 4

Wonder Woman 1984: Je to oficiální, očekávaný velkofilm je odložený | Fandíme filmu Wonder Woman 1984: Je to oficiální, očekávaný velkofilm je odložený | Fandíme filmu Wonder Woman 1984: Je to oficiální, očekávaný velkofilm je odložený | Fandíme filmu Wonder Woman 1984: Je to oficiální, očekávaný velkofilm je odložený | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest