Wonder Woman 1984: Je to oficiální, očekávaný velkofilm je odložený

Wonder Woman 1984: Je to oficiální, očekávaný velkofilm je odložený | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 3 obrázky
Posouvá se také premiéra nového hororu Jamese Wana a několik dalších snímků.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Hodně dlouhou dobu se zdálo pravděpodobné, že ani červnové premiéry nebudou vůči současné situaci na filmovém trhu imunní. Kina jsou zavřená, není kde promítat, a tak se premiéry buď přesouvají do digitální distribuce, anebo na pozdější termín. U Wonder Woman 1984 se údajně mělo chvíli ve studiu Warner debatovat právě o možnosti digitální premiéry, nicméně tahle varianta byla okamžitě zavržena, protože podobně drahý film se bez uvedení v kinech zkrátka nezaplatí. Teď máme znovu potvrzené, že snímek opravdu bude uvedený v kinech, avšak nebude to 4. 6., jak se původně plánovalo.

Jako nový termín si studio Warner Bros. zvolilo 14. 8., u nás bychom tedy snímek měli vidět o den dříve, pokud do té doby bude opět možné navštěvovat kina. Ze zvoleného termínu lze usuzovat, že minimálně studio Warner chce věřit tomu, že do čtyř měsíců se snad světová situace zlepší. Wonder Woman 1984 je také jedním z mála odložených snímků, které si zatím vybraly náhradní termín. Bondovka Není čas zemřít se posunula na letošní listopad, Rychle a zběsile 9 na příští duben, ale ostatní odložené velkofilmy zatím s oznámením nové premiéry otálejí.

Warner ale odložil také několik dalších filmů. Muzikál Život v Heights měl být uvedený ve Spojených státech 26. 6., ale je odložený na neurčito. V Česku a na Slovensku je v tuhle chvíli premiéra oznámena na 6. 8., tak uvidíme, zda zámořský posun nějak ovlivní i lokální termín. Odkládá se také animovaný Scoob!, který měl být uvedený v polovině května. A ze hry je v tuhle chvíli také horor Zhoubné zlo režiséra Jamese Wana, který měl být uvedený v srpnu, ale jeho termín si bere právě Wonder Woman 1984.

Níže najdete zdravici režisérky Patty Jenkins, doplněnou o nový pohyblivý plakát. V galerii pak můžete vidět nové Wonder Woman plakáty od výtvarnice Ann Bembi.

Další kapitola »

Galerie: 4

Wonder Woman 1984: Je to oficiální, očekávaný velkofilm je odložený | Fandíme filmu Wonder Woman 1984: Je to oficiální, očekávaný velkofilm je odložený | Fandíme filmu Wonder Woman 1984: Je to oficiální, očekávaný velkofilm je odložený | Fandíme filmu Wonder Woman 1984: Je to oficiální, očekávaný velkofilm je odložený | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest