Gal Gadot hrozí odchodem z Wonder Woman 2

Gal Gadot hrozí odchodem z Wonder Woman 2 | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 4 obrázky
Herečka údajně nechce spolupracovat s Brettem Ratnerem, dalším mocným mužem Hollywoodu, obviněným ze sexuálního obtěžování.

Podle Page Six deníku New York Post Gal Gadot odmítá hrát ve Wonder Woman 2, pokud bude se snímek spojený producent Brett Ratner. Ten je jednou z nejvýraznějších osobností aktuální vlny sexuálních skandálů. Byl obviněný ze znásilnění zaměstnankyně talentové agentury a ze sexuálního obtěžování jej obvinilo také několik hereček či novinářek.

Ratner není jen režisér, ale také významný hollywoodský finančník. Jeho společnost RatPac koprodukovala celou řadu úspěšných velkofilmů a úzce spolupracovala také s Warnerem, se kterým dělala mimo jiné na Batman v Superman, Suicide Squad, Justice League a první Wonder Woman. Podle informací Page Six Gadot trvá na tom, aby se Ratnerova společnost na pokračování nepodílela, jinak ona ve filmu hrát nebude. Jejím cílem má být snaha udeřit na Ratnera tam, kde jej to nejvíc bolí – v peněžence. Proto herečka nechce, aby měl producent z pokračování komiksového hitu jakýkoliv profit. Už v minulosti Gadot odmítla Ratnerovi předat cenu a teď tedy její antagonistický postoj pokračuje.

Zástupci Ratnera na dotaz PageSix nereagovali, ti z Warneru vzkázali jen: „Nepravdivé“. Wonder Woman 2 má vstoupit do kin v prosinci 2019, tak uvidíme, zda RatPac najdeme v titulcích, pokud se nikdo k situaci nevyjádří dřív. Že by snímek nebyl realizovaný, to vůbec nepřichází v úvahu, takže pokud je zákulisní zpráva přesná, Warner bude muset Gadot vyjít vstříc.

Zdroj: Page Six

Wonder Woman

03.03.2009 |
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Animovaný
Info o filmu

Galerie: 5

Gal Gadot hrozí odchodem z Wonder Woman 2 | Fandíme filmu Gal Gadot hrozí odchodem z Wonder Woman 2 | Fandíme filmu Gal Gadot hrozí odchodem z Wonder Woman 2 | Fandíme filmu Gal Gadot hrozí odchodem z Wonder Woman 2 | Fandíme filmu Gal Gadot hrozí odchodem z Wonder Woman 2 | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest