Box Office: Podivuhodný propadák Harley Quinn

Box Office: Podivuhodný propadák Harley Quinn | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Birds of Prey se v kinech vůbec nechytly a mají jeden z nejhorších komiksových debutů poslední doby. V předvečer Oscarů také rekapitulujeme tržby nominovaných filmů.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3

O Oscary se určitě nebude ucházet Dolittle, ale protože je v současnosti jediným novějším rodinným filmem v kinech, má docela malé propady a vydělává slušné peníze. Problém je, že 6,6 milionu se utržilo ve čtvrtém týdnu a ne třeba osmém. Draze přetáčený projekt Roberta Downeyho Jr. má po 24 dnech promítání jen 64 milionů z USA a 158 mega celosvětově, což je vůči 175milionvému rozpočtu (s nezapočítanými marketingovými náklady) dost zlé.

Jen o milion méně, tedy 5,6 milionu utržilo Jumanji: Další level. A tenhle film je v kinech devátý víkend. V následujícím týdnu padne třístovka z Ameriky. Film je jinak se 768 mega nad 759 miliony Hobbse & Shawa. Dwayne Johnson si vybral tak dobře, že se ocitl ve dvou nejúspěšnějších filmech minulého roku, které nebyly od studia Disney nebo inspirované komiksy od Marvelu či DC. Mizerové navždy se jinak budou pohybovat tento víkend okolo 12 milionů a netrpělivě vyhlížet dvoustovku z USA, ke které by měli doputovat v rámci dvou týdnu. Se 166 miliony může film během příštího víkendu prozatím zdolat alespoň Johna Wicka 3 (173 mega). Celosvětově je na kontě hezkých 336 milionů. Gentlemani mají ve třetím víkendu 4 miliony a 27 mega z Ameriky (60 celosvětově). Příští víkend padne Podfu(c)k s 30 mega a Guy Ritchie tak bude mít z Gentlemanů svoji dosud nejúspěšnější gangsterku.

Příští víkend v kinech startuje Ježek Sonic a vyděsit se nás pokusí Fantasy Island. Vedle toho samozřejmě budeme sledovat, jak pomohly nebo nepomohly jednotlivým snímkům oscarové výhry.

Zdroj: Forbes

« Předchozí kapitola

Galerie: 3

Box Office: Podivuhodný propadák Harley Quinn | Fandíme filmu Box Office: Podivuhodný propadák Harley Quinn | Fandíme filmu Box Office: Podivuhodný propadák Harley Quinn | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest