Vidorecenze: Birds of Prey

Vidorecenze: Birds of Prey | Fandíme filmu
Margot Robbie už není ani s Jokerem, ani se Sebevražedným oddílem, a tak si hledá nové místo na Zemi. Jak honba za vtipy, násilím a třpytkovým vizuálem dopadla?

Letošní výběr komiksových filmů začínají Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn). Ve snímku se vrací Margot Robbie jako ztřeštěná rozsévačka chaosu Harley. Po tom, co se na ni Joker vykašlal, je jen na ní, aby se postavila na vlastní nohy, bez Jokerovy ochrany se ubránila nejedné snaze o pomstu a nakonec ukázala, kdo je v gothamském podsvětí největší boss. Doplňují ji Huntress (Mary Elizabeth Winstead), Black Canary (Jurnee Smollett-Bell), detektiva Montoya (Rosie Perez) a Cassandra Cain (Ella Jay Basco), partička žen, které s v Gothamu také snaží postavit samy za sebe a přitom se zapletou do honu za cenným diamantem, který se ztratil sadistickému mafiánovi Black Maskovi (Ewan McGregor). Jak se roztančená komiksová taškařice podařila, rozebírá naše videorecenze:

Znáte pohádku o policajtce, ptáčkovi zpěváčkovi, psychopatce a mafiánské princezně? Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn) je zvrácený příběh vyprávěný z pohledu samotné Harley způsobem, jakým ho může vyprávět jen ona. Když hanebně narcistický gothamský padouch Roman Sionis, a jeho pravá ruka Zsasz, vyhlásí odměnu za mladou dívku jménem Cass, město se obrátí vzhůru nohama při pátrání po ní. Cesty Harley, Huntress, Black Canary a Renee Montoyi se střetnou a nezvyklá čtveřice nemá jinou možnost než se Sionisovi postavit.

V hlavní roli se vrací Margot Robbie jako Harley Quinn, režíruje Cathy Yan, scénář napsala Christina Hodson. Robbie produkuje. Datum české premiéry bylo stanoveno na 6. února 2020.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest