Hawkeye: Je minisérie s Jeremym Rennerem skutečně odložena na neurčito?

Hawkeye: Je minisérie s Jeremym Rennerem skutečně odložena na neurčito? | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 12 obrázků
Hawkeye má další problémy... nebo ne?

Marvelácká minisérie Hawkeye se nerodí úplně snadno. Jak přiznal Kevin Feige, původně měl Jeremy Renner přislíbený celovečerák, tudíž nebylo jasné, jak se postaví k seriálové formě. Údajně s tím však neměl problém a seriál se začal připravovat. Producentem a scenáristou byl jmenovám Jonathan Igla, který sbíral cenné zkušenosti u oceňovaného seriálu Šílenci z Manhattanu (Mad Man). Scénář má vycházet z komiksové série Matta Fractiona. Ústředním motivem by mělo být, jak se Hawkeye, superhrdina bez superschopností, snaží naučit někoho dalšího bez superschopností, jak být také hrdinou. Hawkeye by měl proto trénovat mladou Kate Bishop, aby jí jednou mohl předat pochodeň. A minisérie má také blíže ukázat, co dělal Hawkeye v čase mezi Thanosovým lusknutím a jeho návratem k Avengers, v čase, kdy byl pomstychtivým Roninem.

Přípravy rovněž začal komplikovat fakt, že Renner si prochází komplikovaným právním sporem o opatrovnictví dcery Avy, přičemž konflikt s exmanželkou Sonni Pacheco se hodně vyostřil. Pacheco uvedla, že měl Renner pod vlivem alkoholu a drog prohlásit, že by byl raději, kdyby byla jeho exmanželka mrtvá. Dále měl při jiné příležitosti se střelnou zbraní v ruce vyhrožovat zabitím sebe i Pacheco a vystřelit do stropu, zatímco dcera byla v domě. Jindy zas měl herec nechat drogy volně položené v místech, kde na ně dcera mohla dosáhnout. Protistrana samozřejmě argumentuje, že potíže má naopak Sonni Pacheco, která se Rennera pouze snaží zdiskreditovat. Studio Disney zdánlivě zatím o Rennera stojí a právní spor se snaží ignorovat.

Ale další potíže jsou možná na obzoru. Nedávno se vynořila nepotvrzená zpráva, podle které by projekt měl být odložen na neurčito. Prý byly prioritizovány jiné série a existuje reálná možnost, že původně plánovaný červencový start produkce neklapne. Natáčení se proto mělo posunout až na rok 2021. Jenže v reakci na tuto spekulaci se mělo studio Disney vyjádřit ve smyslu, že odsunutí produkčních prací je ničím nepodložený nesmysl. Kolovaly klepy o tom, že Disney by mohl chtít minisérii pozdržet z důvodu většího časového odstupu od Rennerovy soudní pře. Roli by mohl hrát také našlapaný diář Hailee Steinfeld, která by si měla střihnout roli Kate Bishop.

Odložení nicméně zdánlivě nasvědčuje také skutečnost, že podle zákulisních informací jsou všechny ateliéry, ve kterých Marvel točí (Atlanta, Austrálie, Londýn) v tuhle chvíli na spoustu měsíců dopředu plně vytížené. A zatímco Ms. Marvel, Moon Knight a She-Hulk už na rozpisu ateliérů jsou, tak Hawkeye na seznamu momentálně chybí. A to přes to, že podle původního plánu měl být uvedený ještě před všemi třemi výše zmiňovanými minisériemi.

Těžko tedy momentálně odhadovat, kdy a zda se Hawkeye znovu pustí do akce, každopádně jakmile budeme vědět dřív, dáme vám vědět. Dole v galerii se můžete podívat, jak také mohl Hawkeye vypadat v Avengers: Endgame a najdete tam dosud zveřejněné artworky z příprav chystané minisérie.

V hlavní roli se vrací Jeremy Renner, showrunnerem je Jonathan Igla, s premiérou se počítá na rok 2021.

Zdroje: CBM, CBM II

Galerie: 13

Hawkeye: Je minisérie s Jeremym Rennerem skutečně odložena na neurčito? | Fandíme filmu Hawkeye: Je minisérie s Jeremym Rennerem skutečně odložena na neurčito? | Fandíme filmu Hawkeye: Je minisérie s Jeremym Rennerem skutečně odložena na neurčito? | Fandíme filmu Hawkeye: Je minisérie s Jeremym Rennerem skutečně odložena na neurčito? | Fandíme filmu Hawkeye: Je minisérie s Jeremym Rennerem skutečně odložena na neurčito? | Fandíme filmu Hawkeye: Je minisérie s Jeremym Rennerem skutečně odložena na neurčito? | Fandíme filmu Hawkeye: Je minisérie s Jeremym Rennerem skutečně odložena na neurčito? | Fandíme filmu Hawkeye: Je minisérie s Jeremym Rennerem skutečně odložena na neurčito? | Fandíme filmu Hawkeye: Je minisérie s Jeremym Rennerem skutečně odložena na neurčito? | Fandíme filmu Hawkeye: Je minisérie s Jeremym Rennerem skutečně odložena na neurčito? | Fandíme filmu Hawkeye: Je minisérie s Jeremym Rennerem skutečně odložena na neurčito? | Fandíme filmu Hawkeye: Je minisérie s Jeremym Rennerem skutečně odložena na neurčito? | Fandíme filmu Hawkeye: Je minisérie s Jeremym Rennerem skutečně odložena na neurčito? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest