Hawkeye: Jeremy Renner má osobní potíže. Je komiksová postava v ohrožení?

Hawkeye: Jeremy Renner má osobní potíže. Je komiksová postava v ohrožení? | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Chystaná série Hawkeye by se v případě nutnosti údajně mohla obejít i bez Rennera.

Jeremy Renner se soudí o opatrovnictví dcery Avy, kterou má s exmanželkou Sonni Pacheco. Pár se vzal v roce 2014 a po necelém roce se rozvedl pro „neslučitelné rozdíly“. Původně se dvojice domluvila na střídavé péči, teď však Pacheco usiluje o to, aby dcera byla svěřena výhradně do její péče. Soudní dokumenty uvádějí, že podle Pacheco měl Renner loni v listopadu pod vlivem alkoholu a drog prohlásit, že by byl raději, kdyby byla jeho exmanželka mrtvá. Dále měl při jiné příležitosti se střelnou zbraní v ruce vyhrožovat zabitím sebe i Pacheco a vystřelit do stropu, zatímco dcera byla v domě. Jindy za měl herec údajně nechat drogy volně položené v místech, kde na ně dcera mohla dosáhnout.

Právní zástupci Rennera odpověděli, že bezpečí Avy je pro herce vždy na prvním místě, rozhodnutí je v rukou soudu, nicméně je třeba mít na paměti, že dramatická vyjádření Sonni Pacheco jsou jednostranným pohledem na věc a mají specifický účel. Zástupci Rennera také uvádějí, že se klient několikrát podrobil drogovým testům a vždy prošel čistý a naopak by to měla být Pacheco, kdo má drogový problém. Exmanželka má údajně psychické potíže a Rennera se snaží očernit pouze ze msty za rozpadnutí vztahu či pro svůj prospěch

Vedle soudních dokumentů se v bulvárních médiích objevila také nejrůznější další tvrzení, která toho či onoho z bývalých manželů vykreslují jako nevhodného rodiče. O tom kde leží pravda rozhodne soud, nicméně nelze vyloučit, že už teď soudní pře ovlivňuje Rennerovu kariéru. Disney je známý tím, že si rád uchovává tvář jako tvůrce rodinné zábavy. Cokoliv, co by takový obraz narušovalo, musí pryč. Režisér James Gunn kvůli nevhodným vtipům dostal na několik měsíců výpověď, studio se v tuhle chvíli nežene do další spolupráce s Johnnym Deppem, který veřejně pere špinavé prádlo v rozvodovém řízení s Amber Heard.

Pokud jde o Rennera, tak podle interních zdrojů insidera Daniela Ritchmana už prý Marvel promýšlí nouzový plán pro minisérii Hawkeye. V té se měl Renner vrátit jako Clint Barton a být jednou ze dvou ústředních postav (spolu se svou mladou nástupkyní Kate Bishop). Nicméně pokud by se Rennerovy osobní potíže nějak prohloubily, je údajně studio připravené najít způsob, jak minisérii připravit bez něj. To může být pro řadu fanoušků poměrně divoká představa, nicméně počkejme, jak celá situace dopadne – jak skončí Rennerův soud a jak bude Disney (vlastník Marvelu) reagovat.

Seriál Hawkeye by měl na službu Disney+ dorazit na podzim 2021.

Galerie: 3

Hawkeye: Jeremy Renner má osobní potíže. Je komiksová postava v ohrožení? | Fandíme filmu Hawkeye: Jeremy Renner má osobní potíže. Je komiksová postava v ohrožení? | Fandíme filmu Hawkeye: Jeremy Renner má osobní potíže. Je komiksová postava v ohrožení? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest