Hawkeye si vyhlédl představitelku svojí dívčí nástupkyně

Hawkeye si vyhlédl představitelku svojí dívčí nástupkyně | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 10 obrázků
Mladá herečka, která už stihla několik velkofilmů i nominaci na Oscara, jedná o klíčové roli u Marvelu

Delší dobu se šuškalo o tom, že Hawkeye (Jeremy Renner) dostane vlastní minisérii a nakonec to Marvel potvrdil na letošním Comic-Conu v San Diegu. Na tom bylo naznačeno, že se Hawkeye bude inspirovat komiksy Matta Fractiona (podrobnosti o něm hledejte v předchozím článku) a dozvěděli jsme se, že nám má série ukázat, co dělal hrdina s lukem a šípem v čase mezi Thanosovým lusknutím a jeho návratem k Avengers. Série se zaměří na superhrdinu bez superschopností, který se snaží naučit dalšího obyčejného člověka, jak být hrdinou také. A tím člověkem není nikdo jiný, než Kate Bishop, oblíbená nová postava Marvelu vytvořená po přelomu letopočtu.

A právě Kate Bishop si může zahrát talentovaná Hailee Steinfeld, pokud všechna vyjednávání dobře dopadnou. Hailee na sebe upozornila teprve jako třináctiletá v Opravdové kuráži (2010) bratří Coenů, za kterou byla nominovaná na Oscara. Následně byla k vidění v Enderově hře, doplnila sérii Ladíme, excelovala v nedoceněném klenotu Hořkých sedmnáct, namluvila Gwen Stacey ve Spider-Manovi: Paralelních světech a stala se tváří transformerského filmu Bumblebee. Pokud skutečně bude obsazena do Hawkeye, bude to pro ni druhá hlavní role v seriálu po Dickinson – jedné z prvních sérií pro novou streamovací službu Applu.

Okamžitě se také začalo spekulovat o tom, zda si Marvel chce Hailee pouze pojistit dřív, než si ji pro sebe zabere nějaký jiný časově náročný projekt, anebo je brzký casting předzvěstí toho, že se Kate Bishop ještě před Hawkeyeovou minisérií objeví v nějaké jiné marvelovce. Hawkeye se totiž nejspíš začne točit až za rok (premiéra je stanovená na podzim 2021). Předběžně se také počítá s tím, že Kate Bishop převezme po Clintu Bartonovi úlohu Hawkeye, podobně jako Thor předává kladivo Jane Foster, k Hulkovi přibude She-Hulk, o odkaz Captaina Ameriky se musí postarat Falcon a Winter Soldier a snímek Black Widow představí hned několik různých postav s tímhle kódovým označením. V budoucnu tak Hailee může být další velkou hvězdou Marvelu, v minisériích i celovečerních filmech.

Showrunnerem chystané minisérie Hawkeye se čerstvě stal Jonathan Igla, který se podílel především na do nebe vynášeném seriálu Šílenci z Manhattanu. Níže si můžete přehrát intro, kterým se Hawkeye prezentoval na Comic-Conu a v galerii si připomeňte předchozí role Hailee.

Zdroj: Variety

Galerie: 11

Hawkeye si vyhlédl představitelku svojí dívčí nástupkyně | Fandíme filmu Hawkeye si vyhlédl představitelku svojí dívčí nástupkyně | Fandíme filmu Hawkeye si vyhlédl představitelku svojí dívčí nástupkyně | Fandíme filmu Hawkeye si vyhlédl představitelku svojí dívčí nástupkyně | Fandíme filmu Hawkeye si vyhlédl představitelku svojí dívčí nástupkyně | Fandíme filmu Hawkeye si vyhlédl představitelku svojí dívčí nástupkyně | Fandíme filmu Hawkeye si vyhlédl představitelku svojí dívčí nástupkyně | Fandíme filmu Hawkeye si vyhlédl představitelku svojí dívčí nástupkyně | Fandíme filmu Hawkeye si vyhlédl představitelku svojí dívčí nástupkyně | Fandíme filmu Hawkeye si vyhlédl představitelku svojí dívčí nástupkyně | Fandíme filmu Hawkeye si vyhlédl představitelku svojí dívčí nástupkyně | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest