Hawkeye: Nová minisérie zadaptuje jeden z nejpopulárnějších komiksů všech dob

Hawkeye: Nová minisérie zadaptuje jeden z nejpopulárnějších komiksů všech dob | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 3 obrázky
Skutečně se setkáme s Hawkeyeovou nástupnicí, Kate Bishop.

Dalším projektem, který šéf Marvelu Kevin Feige představil na letošním Comic-Conu, je minisérie Hawkeye. V minulosti se šuškalo o tom, že by ji mohl dostat a na podzim 2021 se tak skutečně stane. Spolu s Feigem přišel novou sérii představit představitel hlavní role Jeremy Renner, který také na sociálních sítích sdílel video pohyblivého loga, které prezentaci uvedlo. Zkušení fanoušci okamžitě poznali, že jde o logo komiksové série, kterou napsal Matt Fraction.

Fraction napsal asi nejlépe hodnocené příběhy o Hawkeyeovi vůbec a jeho práce se řadí dokonce mezi ty vůbec nejlépe hodnocené superhrdinské komiksy. Do té doby byl Hawkeye vnímaný vždycky jako chudý příbuzný Avengers, jako chlápek, co s lukem a šípem poněkud legračně pomáhá polobohům a robotickým bojovníkům. Mattovy komiksy z toho udělaly přednost. Ukázaly, co dělá Hawkeye, když není Avenger a plně využily toho, že je to obyčejný chlap, který chybuje, jako kdokoliv další. Čtenáři se s jeho příběhy rychle sblížili a komiksová série ovlivnila i další autory. Stěžejním prvkem bylo také představení Kate Bishop, Hawkeyeovy následovnice, kterou Clint vytrénoval.

Nevíme, jak moc bude minisérie pro Disney+ předlohu kopírovat, nicméně na Comic-Conu bylo potvrzeno, že představí Kate Bishop. Ústředním motivem má být to, jak se Hawkeye, superhrdina bez superschopností, snaží naučit někoho dalšího bez superschopností, jak být hrdinou také. A minisérie má také blíže ukázat, co dělal Hawkeye v čase mezi Thanosovým lusknutím a jeho návratem k Avengers, v čase, kdy byl pomstychtivým Roninem. Na závěr mrkněte ještě na Rennerův nástup na pódium, který byl paradoxně nejvíc superhrdinský ze všech zúčastněných herců :

Galerie: 4

Hawkeye: Nová minisérie zadaptuje jeden z nejpopulárnějších komiksů všech dob | Fandíme filmu Hawkeye: Nová minisérie zadaptuje jeden z nejpopulárnějších komiksů všech dob | Fandíme filmu Hawkeye: Nová minisérie zadaptuje jeden z nejpopulárnějších komiksů všech dob | Fandíme filmu Hawkeye: Nová minisérie zadaptuje jeden z nejpopulárnějších komiksů všech dob | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest