The Batman: Bližší pohled na Colina Farrella v roli Tučňáka

The Batman: Bližší pohled na Colina Farrella v roli Tučňáka | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Robert Pattinson, Peter Sarsgaard a Zoe Kravitz se rozpovídali o svých jednotlivých postavách.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

O snímku se také rozpovídali jednotliví jeho představitelé. Začněme od Roberta Pattinsona, který ztvárňuje samotného Batmana. Ten v rozhovoru uvedl, že by postavu rád tlačil tak moc na hranu, jak to jen bude možné. Režisér Reeves podle Pattinsona chce to samé a s Batmanem je možné udělat řadu opravdu šílených věcí. Jedinou hranicí by mohla být přístupnost. V mládeži nepřístupných filmech mají tvůrci podle Pattinsona daleko větší svobodu, nicméně zatím se předpokládá, že nový Batman mládeži nepřístupný nebude.

Dále tu máme vyjádření Zoe Kravitz, která několikrát hovořila o natáčení role Catwoman. Herečka potvrdila, že ve filmu její postava skutečně bude mít tak krátké vlasy, jak to můžete vidět na přiložené fotografii. Herečka tvrdě trénuje, lze tedy předpokládat, že Kočičí žena bude ve snímku patřičně fyzická, jak se sluší a patří. Herečka už si vyzkoušela kostým Catwoman a brzy začne natáčet. Scénář je prý skvělý. Postava Seliny Kyle podle Kravitz reprezentuje silnou ženskost, stejně jako Batman vyzařuje výraznou maskulinní sílu. Ženská síla je složitější, jemnější, ale i tak mocná a velice nebezpečná. To, jak postavu ztělesnila v roce 1992 Michelle Pfeiffer je podle Zoe ikonické, tak uvidíme, zda se právě tímto ztvárněním postavy bude inspirovat.

O snímku se rozpovídal také Peter Sarsgaard, u kterého stále nebylo oficiálně odhaleno, koho vlastně hraje, spekuluje se o tom, že by mohl představovat Harveyho Denta, alias Dvojí tvář. Podle herce se snímek liší od předchozích ztvárnění Batmana už jen obsazením. Je daleko mladší a odvážnější. Přirovnal to k tomu, když jako mladý poprvé navštívil koncert alternativní kapely Pixies a zažil neurvalou, emocionální energii, plnou síly a chaosu. Podobný pocit vytržení teď s The Batmanem.

Jestli jsou to jen marketingové řečičky, jaké vedou všichni herci při natáčení, tak má Sarsgaard alespoň bod za to, že byl originální. Jestli ale opravdu Matt Reeves točí nějakou divočinu, tak si to samozřejmě necháme líbit.

Na titulní fotce je Tučňák z filmu z roku 1992.

Snímek režíruje Matt Reeves a má se odehrávat v době, kdy už je Bruce Wayne nějakou dobu Batmanem a řeší svůj další detektivní případ. Dle neoficiálních zvěstí se má děj odehrávat napříč městem Gotham, který už obývá celá řada klasických Batmanových protivníků. V hlavních rolích vystupují Robert Pattinson, Zoe Kravitz, Paul Dano, Matthew McConaughey, Colin Farrell, Andy Serkis, Jayme LawsonJohn Turturro, Peter Sarsgaard a Jeffrey Wright. Datum premiéry je stanovené na 25. června 2021.

Zdroje: Slashfilm, Heroic Hollywood, Cinemablend, Ellen Show, Collider

« Předchozí kapitola

Galerie: 3

The Batman: Bližší pohled na Colina Farrella v roli Tučňáka | Fandíme filmu The Batman: Bližší pohled na Colina Farrella v roli Tučňáka | Fandíme filmu The Batman: Bližší pohled na Colina Farrella v roli Tučňáka | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest