Batman: Robert Pattinson čerpá inspiraci a vyloučil spojení s Jokerem

Batman: Robert Pattinson čerpá inspiraci a vyloučil spojení s Jokerem | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Jak bude znít hlas příštího Batmana?

Určitě ten pocit taky moc dobře znáte. To si tak propagujete náročný art film, na který jste nesmírně pyšní a všichni chtějí vědět akorát to, jestli v příštím Batmanovi zemře Martha Wayne a jak dlouhé uši bude mít kukla kostýmu. Robert Pattinson teď zažívá přesně to samé. V kinech má klaustrofobické drama Lighthouse, ale reportéři se jej stejně ptají hlavně na The Batmana.

V jednom z nedávných rozhovorů byl herec tázán na to, zda bude The Batman propojený s Jokerem a herec opět veřejnosti potvrdil, že jde o filmy zcela nezávislé. Jindy zase herec hovořil o tom, jak se na roli připravuje. Především teď čte hodně komiksů. Nejen klasické příběhy, ale také různé další z nejrůznějších období. Starší, mladší...všehochuť. Herec zdůrazňuje, že se ve finále z komiksů nemusí nutně dostat do filmů nic konkrétního, ale rád by Batmana maximálně nasál pod kůži.

Vedle komiksů byl Robert tázán také na to, jaký bude mít jeho Batman hlas. Reportérka se jej zeptala, zda bude znít jako hlas, kterým mluví kolega Willem Dafoe v Lighthousu a herec odpověděl že ano, že ten hlas byl pro něj inspirací, že jeho Batman vlastně bude znít docela podobně, a že vlastně má hlas tak trochu jako pirát. Tady je cítit, že do velké míry si dělá Pattinson nejspíš legraci, na druhou stranu s v přiloženém traileru můžete přesvědčit, že Willemův hlas někdy v Lighthousu zní téměř strašidelně a strach je něco, s čím Batman operoval například v Nolanově trilogii. Tak uvidíme, zda třeba právě v tomhle aspektu nebude nový film obdobný.

Krom toho přidal Pattinson povinnou pochvalu na adresu Zoe Kravitz, nedávno obsazené do role Catwoman. A nedávno jsme se také dozvěděli, že scénář filmu spolu s režisérem Mattem Reevesem napsal Mattson Tomlin. Ten za sebou má už docela slušnou řádku projektů, vesměs jsou to ale krátké filmy, které se nedostaly do širšího povědomí. The Batman by mohl být jeho vstupenkou do velkého Hollywoodu.

Snímek režíruje Matt Reeves, hlavní roli hraje Robert Pattinson. Dále hrají Zoe Kravitz, Paul Dano a Jeffrey Wright. Datum premiéry je stanovené na 25. června 2021.

Galerie: 5

Batman: Robert Pattinson čerpá inspiraci a vyloučil spojení s Jokerem | Fandíme filmu Batman: Robert Pattinson čerpá inspiraci a vyloučil spojení s Jokerem | Fandíme filmu Batman: Robert Pattinson čerpá inspiraci a vyloučil spojení s Jokerem | Fandíme filmu Batman: Robert Pattinson čerpá inspiraci a vyloučil spojení s Jokerem | Fandíme filmu Batman: Robert Pattinson čerpá inspiraci a vyloučil spojení s Jokerem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest