The Batman: Bližší pohled na Colina Farrella v roli Tučňáka

The Batman: Bližší pohled na Colina Farrella v roli Tučňáka | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Robert Pattinson, Peter Sarsgaard a Zoe Kravitz se rozpovídali o svých jednotlivých postavách.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Když zkraje roku začalo natáčení The Batmana, dočkali jsme se prvních vzdálených fotek padoucha Tučňáka. Teď se fotografům podařilo zachytit v Los Angeles jeho představitele, Colina Farrella, z daleko větší blízkosti. Vidíme jej tak sice bez kostýmu, ale zato si lze prohlédnout, jak zhruba bude vypadat Penguin ve tváři. Bradka by mohla být dočasná (než se Farrell vrátí do Británie zpátky na natáčení), ale stříbrné vlasy zjevně postavě zůstanou.

Někteří fanoušci upozorňují na to, že Farell připomíná postavu známou jako Ignatius Ogilvy. Ten byl v komiksech Tučňákovou pravou rukou, jen aby později sám stanul v čele kriminálního impéria a začal si říkat „Císař Tučňák“. Režisér Matt Reeves nicméně Farella v hereckém ansámblu v minulosti uvítal jako „Oze“ a tradiční Penguin se občanským jménem jmenuje Oswald Cobblepot. Nezdá se tedy, že by tvůrci chtěli tradiční verzi mafiánského bosse nahradit Ogilvym, nicméně to neznamená, že si nemohou propůjčit jeho vzhled.

Na přiložených fotografiích můžete kromě aktuálních fotek Farrella vidět i obrázek Ogilvyho a fotku Tučňáka z Londýna.

Vlastní natáčení by mezitím mělo pokračovat v Británii v Glasgow. Skotské město by mělo (společně s Londýnem) propůjčovat podobu gothamským ulicím. Fiktivní město by tak mohlo zase dostat maličko jinou podobu, než v předchozích filmových zpracováních.

Další kapitola »

Galerie: 3

The Batman: Bližší pohled na Colina Farrella v roli Tučňáka | Fandíme filmu The Batman: Bližší pohled na Colina Farrella v roli Tučňáka | Fandíme filmu The Batman: Bližší pohled na Colina Farrella v roli Tučňáka | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest