John Henry: Terry Crews jako anděl pomsty s obřím kladivem v prvním traileru

John Henry: Terry Crews jako anděl pomsty s obřím kladivem v prvním traileru | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Trailer dokládá, že se nebude jednat o nějakou reklamu na antiperspirant. Seznamte se s Johnem Henrym.

John Henry, jakožto legenda amerického folkloru je jen jeden. Hollywood je bude mít rovnou dva. O jednom z nich, který na svou realizaci teprve čeká, jsme vám psali ve starším článku. O druhém se budeme bavit dnes. Hlavnímu hrdinovi propůjčil tvář obr Terry Crews, který se v roli ústřední postavy neocitá zrovna často. Jak si povede?

John Henry byl podle vyprávění afroamerický dělník u stavby železničního tunelu. Oplýval prý takovou silou, že do skály dokázal razit díry pro výbušniny lépe a rychleji, než parou poháněná sbíječka. A právě po vítězném měření sil proti tomuto mechanizmu mu prý selhalo srdce a zemřel. Stal se však ikonou, kterou v moderním ražení přináší režisér Will Forbes jakožto svou filmovou prvotinu.

Film tak trochu “johnwickovsky“ pojednává o bývalém gangsterovi, jež svého času obchodoval s násilím, aby se mohl postarat o svého otce. Jednou se však shledává s dvěma mladými lidmi na útěku před vůdcem jejich gangu. John Henry se musí rozhodnout, zda se vrátí k násilné minulosti, aby je zachránil.

Není nutno dvakrát hádat, jak se rozhodne, že? K traileru samotnému lze říct snad jen jediné, a to, že sice nepředvádí nic úchvatného, ovšem shlédnout Crewse máchajícího kolem sebe těžkým kladivem, nástrojem příznačným pro opěvovaného lidového hrdinu, to by mohlo stát za zvážení. V traileru si můžete všimnout, že v roli jeho protivníka vystupuje americký herec a zpěvák Ludacris, kterému se podivně zpevněná čelist proti Henryho kladivu možná ještě bude hodit.

Datum uvedení filmu s “eRkovou“ přístupností je pro vybraná americká kina stanoven na 24.1. 2020, ale širší distribuci zastřeší VOD služby, takže se snad časem dočkají i zájemci z Česka a ze Slovenska.

Galerie: 3

John Henry: Terry Crews jako anděl pomsty s obřím kladivem v prvním traileru | Fandíme filmu John Henry: Terry Crews jako anděl pomsty s obřím kladivem v prvním traileru | Fandíme filmu John Henry: Terry Crews jako anděl pomsty s obřím kladivem v prvním traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest