The Expendables II: Oficiální obsazení

The Expendables II: Oficiální obsazení | Fandíme filmu
Millenium films zveřejnily obsazení a synopsi druhých Expendables. Věříme jim? AKTUALIZOVÁNO.

Aktualizace: Server Deadline potvrdil, že Bruce Willis a Arnold Schwarzenegger podepsali smlouvy pro pokračování a jsou tedy oficiálně na palubě. Jejich role by přitom měly být podstatné, nebude se tedy jednat o malá camea jako v jedničce. Jsme zvědaví o to víc.

Expendables neměli nikterak výjimečný příběh, akční scény byly spíš slabší, ty nejlepší hlášky vyspoileroval už trailer a výrazně pamětihodných momentů je v Postradatelných taky pomálu. Přesto film fanouškům přirostl k srdci. Proč? Díky skvělému obsazení a hřejivému pocitu nostalgie, který s sebou parta akčních borců z minulého století přinesla. Dvojka tak jedničku může trumfnout jedině tehdy, pokud bude mít obsazení ještě lepší. Už od premiéry prvních Expendables se spekuluje prakticky o všech hercích, kteří k akčnímu žánru alespoň přičichli, ale teprve teď jsme k obsazení dostali nějaké oficiální stanovisko: Společnost Millenium Films, která film produkuje (ve spolupráci s Nu Image a pod distribuční záštitou Lionsgate), na svých stránkách zveřejnila profilovou kartu The Expendables 2, na které najdeme plakát, synopsi a obsazení.

 

Oficiální obsazení

Na koho se podle Millenium Films máme těšit? Měli by to být Sylvester Stallone, Jason Statham, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jet Li, Chuck Norris, Jean Claude Van Damme, Dolph Lundgren, Terry Crews, Randy Couture a Scott Adkins. SylvesterJasonem jsou jasní, o Lundgrenovi také nebylo pochyb. Pokud vám nic neříkají jména Crews a Couture, pak vězte, že jde o namakané mlátičky z vedlejších rolí, na jejichž návrat se asi málokdo vyloženě těší, ale nějaký ten testosteron navíc do filmu vnesou, to je bez diskuse.

Nás ale samozřejmě zajímají především ta zbylá jména. O Scottu Adkinsovi se doposud ve spojitosti s Expendables 2 tolik nemluvilo, ale rozhodně jde o zajímavý přírůstek do party - Adkins ve vedlejších rolích a videofilmech už nesčetněkrát dokázal, že bojové sporty má v malíku. O Willisovi, Schwarzeneggerovi a Norrisovi se spekuluje už delší dobu, zatím ale není jasné, v jakém rozsahu se ve filmu objeví. Minimálně u Arnolda by ale klidně mohlo jít o podobné cameo, jaké měl už v jedničce, protože až do nedávna se vůbec nevědělo, kdy přesně se vrátí k filmování, takže s ním scénář dopředu nemohl nijak zvlášť počítat.

Ještě víc otazníků panuje kolem Jeta Liho. Nedávno se objevily zvěsti, že se Jet do druhého dílu nevrátí a že místo něj studio lanaří Donnieho Yena.  Jak sami vidíte, Li na seznamu nechybí a Yen naopak nikde. Jde tedy o varování, že bychom seznamu neměli až zas tak bezmezně věřit? Možná. Ale server Worst Previews teď uvádí, že by se Li měl ve dvojce nakonec opravdu objevit, pouze v daleko menší roli. A to by herecký seznam naopak potvrzovalo. Takže pro jistotu budeme seznam brát s malou rezervou, dokud nebude potvrzený z dalšího zdroje. Worst previews dále tvrdí, že Van Damme by měl hrát bývalého kolegu Expendables, ze kterého je teď nepřátelský vůdce ozbrojených žoldáků. (Jedním ze žoldáků by měl být Adkins). Jak to bude s angažmá Donnieho Yena ukáže budoucnost.

 

Oficiální synopse

Expendables jsou zpátky a tentokrát to bude osobní! Po tom co byl Tool (Mickey Rourke), srdce a duše Expendables, brutálně zavražděn během mise, slibují jeho přátelé odplatu. Po vlastní pomstě touží také Toolova krásná a divoká dcera Fiona, která ale Postradatelným akorát přidělá práci, když padne do rukou nemilosrdného diktátora, který plánuje rozdrtit lokální hnutí odporu.  Pokud Expendables chtějí zachránit Fionu a diktátorovy utiskované poddané, budou muset obětovat úplně všechno.


Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest