Batman podle Roberta Pattinsona není hrdina a známe skladatele chystaného filmu

Batman podle Roberta Pattinsona není hrdina a známe skladatele chystaného filmu | Fandíme filmu
Měli bychom se dočkat zajímavého Batmanova kostýmu.

Novým představitelem Batmana se letos stal Robert Pattinson. Herec v minulosti uváděl, že role hrdiny by jej nelákala a reportér v rozhovoru pro New York Times se jej na to zeptal. Robert odpověděl, že Batman podle něj není hrdina. Je to komplikovaná postava. Není to žádný zlatý chlapec, jako většina ostatních komiksových představitelů. Svět vidí sice jednoduše, ale ne zrovna čistě, jeho morálka je pokřivená. To je z hereckého hlediska zajímavé, dává to postavě širší pole působnosti. Herec dodal, že čistokrevného hrdinu by nikdy hrát nemohl, s postavou vždycky musí být něco alespoň trochu v nepořádku. A k projektu ho přilákal také režisér Matt Reeves, se kterým chtěl spolupracovat.

V jiném rozhovoru byl herec tázán na Batmanův kostým. Prozradil, že finální verzi ještě neviděl, ale základní představu má a Matt Reeves prý měl nějaký hodně zajímavý nápad. Pattinson se tak domnívá, že kostým bude opravdu super.

Také se zdá, že známe jméno hudebního skladatele. Tím by se měl stát Michael Giacchino, kterého o tom režisér Matt Reeves (alespoň naoko) požádal na veřejném vystoupení. Nebylo by to překvapením, Giacchino spolupracoval na všech předchozích Reevesových snímcích od Monstra. Giacchino už má také předchozí komiksové zkušenosti – skládal Doctora Strange: Spider-Mana: Homecoming a Spider-Mana: Daleko od domova. Teď si tedy zkusí hrdinu ze stáje DC. Předchozí Batmany komponovali Danny Elfman, Hans Zimmer, James Newton Howard nebo Junkie XL.

Snímek režíruje Matt Reeves, hlavní roli hraje Robert Pattinson. Dále hrají Zoe Kravitz, Paul Dano a Jeffrey Wright. Datum premiéry je stanovené na 25. 6. 2021.

Zdroje: Yahoo, New York Times, Batman News

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest