The Batman si vybral tři výrazné posily v čele s McConaugheym

The Batman si vybral tři výrazné posily v čele s McConaugheym | Fandíme filmu
STX Entertainment
Zobrazit další 2 obrázky
Batman láká hvězdné herecké posily a vskutku netroškaří!

Režisér a scenárista Matt Reeves chystá Batmanův restart už pořádně dlouho a evidentně chce udělat z návratu netopýřího muže na plátna kin jednu z událostí sezóny. Odpovídá tomu i obsazení, když humbuk kolem Roberta Pattinsona coby Batmana již utichl a mnozí jsou s Reevesovou volbou vlastně spokojeni, přičemž neúčast Jonaha Hilla je většině fanoušků tak trošku šumák, neboť Paul Dano se na Hádankáře vcelku hodí. Kolem Catwoman bylo též v posledních době veselo, když si ji nakonec střihne talentovaná Zoe Kravitz, které docela věříme. V neposlední řadě tu máme komisaře Jima Gordona s tváří Jeffreyho Wrighta. Solidní herecký ansámbl, ale pořád tomu chybí výraznější obličeje. A to se teď Warneři snaží změnit, když o účasti vyjednávají Matthew McConaughey, Colin Farrell a Andy Serkis. Jakých rolích by se měli ujmout?

Dle dostupných informací se zdá, že Matthew McConaughey by se v Reevesově Batmanovi mohl představit jako gothamský prokurátor Harvey Dent, z něhož se vlivem okolností vyklube záporák Two-Face (Dvě tváře). S hraním právníků má rodák z Texasu bohaté zkušenosti a do role tak pasuje absolutně báječně. Oproti tomu Colin Farrell aspiruje na roli Penguina (Tučňák), což se na první pohled může jevit malinko podivně, leč o to více by nás zajímalo, jak se s tímhle partem irský sympaťák případně popere. A do třetice všeho dobrého tu máme g(l)umáka Andyho Serkise a ten by pro změnu měl stát po boku Bruce Wayna jako jeho spolehlivý komorník Alfred Pennyworth.

Aby bylo jasno, tak nic není dosud dojednáno, respektive nebylo oficiálně potvrzeno, a nikdo tedy nemá nic jisté. Nicméně tahle sestava vypadá zatraceně dobře, tudíž nezbývá než doufat, že se všichni tři v nejbližší době se studiem domluví. Datum premiéry bylo stanoveno na 25. června 2021.

Zdroje: Collider, DailyMail, TheWrap

Galerie: 3

The Batman si vybral tři výrazné posily v čele s McConaugheym | Fandíme filmu The Batman si vybral tři výrazné posily v čele s McConaugheym | Fandíme filmu The Batman si vybral tři výrazné posily v čele s McConaugheym | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest