The Batman definitivně obsadil Riddlera, režisér to potvrdil

The Batman definitivně obsadil Riddlera, režisér to potvrdil | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 3 obrázky
Jonah Hill ve snímku nevystoupí, ale režisér měl v záloze jinou zajímavou volbu.

Tak to byl rychlý vývoj událostí. Včera jsme tu měli zprávu, že Jonah Hill po vyjednávání se studiem Warner nakonec záporáka ve snímku The Batman hrát nebude. Uplynulo pár hodin a známe představitele padoucha Riddlera a potenciálně tedy Hillovu náhradu (až do úplného konce nebylo zcela jasné, zda Jonah jednal o roli Riddlera nebo Penguina, i když nejnověji Deadline tvrdí, že Hill toužil po roli Riddlera, zatímco režisér jej chtěl obsadit do role jiného padoucha, Penguina). Hádankáře nakonec ztvární Paul Dano, což vedle hollywoodských zpravodajů potvrdil i režisér Matt Reeves.

Dano je vynikající herec, který už má rané roky svojí kariéry za sebou, nicméně je možné, že i tak o něm někteří z vás neslyšeli, protože si role nikdy nevybíral podle velikosti, ale podle jejich zajímavosti. Díky svému talentu se však už stačil objevit v celé řadě vynikajících projektů výrazných tvůrců. Zahrál si v Malé Miss Sunshine, v Až na krev, v 12 letech řetězech, v Mládí Paola Sorentina nebo ve Švýcarákovi.

Teď z něj tedy bude E. Nygma, Batmanův protivník, který se rád obléká do zelené a připravuje hrdinovi sérii hádanek k rozluštění, aby se mysli obou dvou střetly. Na plátně jsme jej mohli vidět v roce 1995 ve snímku Batman Forever, kdy jej ztvárnil Jim Carrey.

Zdroje: Deadline, Variety

Galerie: 4

The Batman definitivně obsadil Riddlera, režisér to potvrdil | Fandíme filmu The Batman definitivně obsadil Riddlera, režisér to potvrdil | Fandíme filmu The Batman definitivně obsadil Riddlera, režisér to potvrdil | Fandíme filmu The Batman definitivně obsadil Riddlera, režisér to potvrdil | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest