Death Stranding: Norman Reedus je „pošťákem“ v postapokalyptickém světě, kde se střetávají živí s mrtvými

Death Stranding: Norman Reedus je „pošťákem“ v postapokalyptickém světě, kde se střetávají živí s mrtvými | Fandíme filmu
Kojima Productions
Zobrazit dalších 9 obrázků
Tvůrce videoherní série Metal Gear Solid přichází s novým titulem, který se řadí mezi nejočekávanější hry roku.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Na rozdíl od zmíněného Breakpointu nebo Cyberpunku 2077, kde jsou známé tváře v režii počítače, se v Death Stranding vy sami ujmete ovládání hrdiny Sama Portera Bridgese, který má obličej Normana Reeduse ze zombie seriálu Živí mrtví. Jakožto kurýr budete cestovat po zpustošených Spojených státech, které nejsou procházkou růžovou zahradou. Za to vděčíme nejenom lidským nebo nadpřirozeným nepřátelům, ale také členitosti terénu, jemuž se Sam bude muset přizpůsobit. A to nemluvím o nenarozeném miminku v nádobě, které hrdina na svých cestách musí v zájmu svého života opatrovat.

Filmový feeling v cutscénách je všudypřítomný a vedle Reeduse se objevili další povědomí herci nebo režiséři, ať už to jsou bondovský záporák Mads Mikkelsen, bondgirl Léa Seydoux anebo režiséři Guillermo del Toro či Nicolas Winding Refn (natočil Drive). Virtuální podoba Lindsay Wagner zase silně připomíná Triciu Helfer alias Cylonku Number Six ze seriálu Battlestar Galactica. Právě skvělé herecké výkony, zajímavý příběh, technické zpracování nebo hudba silně filmové hře hodně pomáhají. Její průchod by měl zabrat padesát až sedmdesát hodin.

Popravdě jsem měl strach, že si Kojima ukousl příliš velké sousto, které vyvrhne ven a bude to průšvih. A nepomohl tomu ani sám Hideo, který tvrdil, že svému novému dílu moc nerozumí. České recenze ale zvedají jasný palec nahoru, ve zbytku světa už je hodnocení rozporuplné, z čehož můžeme vynit to, že titul vzbuzoval vážně velká očekávání. Dál se určitě hodí říct, že hra zřejmě nebude pro každého. Pokud se rozhodnete vkročit do jejího nehostinného prostředí, raději se obrňte silnou trpělivostí. Herní náplň je vážně o věčném cestování z bodu A do bodu B, přičemž ani později dostupné zkratky nejsou jedoznačným ulehčením.

Uvidíme, jak hru nakonec přijme široká hráčská obec. Death Stranding vychází už příští pátek na PS4. Na PC vyjde v létě příští rok.

« Předchozí kapitola

Galerie: 10

Death Stranding: Norman Reedus je „pošťákem“ v postapokalyptickém světě, kde se střetávají živí s mrtvými | Fandíme filmu Death Stranding: Norman Reedus je „pošťákem“ v postapokalyptickém světě, kde se střetávají živí s mrtvými | Fandíme filmu Death Stranding: Norman Reedus je „pošťákem“ v postapokalyptickém světě, kde se střetávají živí s mrtvými | Fandíme filmu Death Stranding: Norman Reedus je „pošťákem“ v postapokalyptickém světě, kde se střetávají živí s mrtvými | Fandíme filmu Death Stranding: Norman Reedus je „pošťákem“ v postapokalyptickém světě, kde se střetávají živí s mrtvými | Fandíme filmu Death Stranding: Norman Reedus je „pošťákem“ v postapokalyptickém světě, kde se střetávají živí s mrtvými | Fandíme filmu Death Stranding: Norman Reedus je „pošťákem“ v postapokalyptickém světě, kde se střetávají živí s mrtvými | Fandíme filmu Death Stranding: Norman Reedus je „pošťákem“ v postapokalyptickém světě, kde se střetávají živí s mrtvými | Fandíme filmu Death Stranding: Norman Reedus je „pošťákem“ v postapokalyptickém světě, kde se střetávají živí s mrtvými | Fandíme filmu Death Stranding: Norman Reedus je „pošťákem“ v postapokalyptickém světě, kde se střetávají živí s mrtvými | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest