Keanu Reeves dnes slaví 55. narozeniny. Díky nové videohře zůstane věčně mladý

Keanu Reeves dnes slaví 55. narozeniny. Díky nové videohře zůstane věčně mladý | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Koukněte na nový sestřih z videohry Cyberpunk 2077, který vás vezme do hlubin internetu a města Night City a představí realistické zpracování.

Napjatě očekávaná videohra Cyberpunk 2077 si v červnu získala naši pozornost, když k překvapení všech na letošním veletrhu videoher E3 v Los Angeles byla k vidění nová ukázka, v níž se objevil herec Keanu Reeves. Ten zrovna dnes slaví pětapadesáté narozeniny, takže mu přejeme všechno nejlepší. O herci se žertem říká, že snad nestárne, a i kdyby na něj vrásky přeci jen jednou vyzrály, Cyberpunk 2077 jej pro budoucí generace zamrazil v těch nejlepších letech.

Před pár dny bylo zveřejněno nové video z gameplaye, kde Reevesova postava figuruje. Pro ty, kterým se Cyberpunk 2077 dosud vyhýbal doplňujeme, že v něm vystupuje jako Johnny Silverhand, jenž býval frontmanem rockové kapely Samurai. Zajímavé je, že ve videohře není hlavní, ale ani skutečnou postavou. Johnny existuje jenom ve virtuální podobě. Ústřední hrdina nebo hrdinka jménem V (postava, za kterou budete hrát) jej má uloženého v čipu v hlavě. Má být takový „virtuální duch“, i když jsou tu určité náznaky, že odpověď na otázku, zda je mrtvý nebo živý, není tak úplně jednoduchá.

Reevesův Silverhand je popisován jako rebel s vlastními cíly. Kouří, nosí pilotky a má kybernetickou levou paži. Je členem hudební komunity Rockerboy, která se snaží bojovat proti korporacím a vládám. V příběhu bude Johnny hráčovým parťákem, ale také se může stát nepřítelem. To bude záležet na hráčových volbách v dialozích a situacích, které se budou odehrávat ve fiktivní metropoli Night City, které leží ve Svobodném státu Kalifornie. Reeves propůjčil postavě podobu, pohyby a svůj hlas. Dialogy natáčel celkem 15 dní a hned po hráči by to měla být postava s druhým největším prostorem v celém příběhu, který by se do jisté míry měl točit právě kolem skutečného Silverhandova osudu.

Zdroj: Variety

Galerie: 9

Keanu Reeves dnes slaví 55. narozeniny. Díky nové videohře zůstane věčně mladý | Fandíme filmu Keanu Reeves dnes slaví 55. narozeniny. Díky nové videohře zůstane věčně mladý | Fandíme filmu Keanu Reeves dnes slaví 55. narozeniny. Díky nové videohře zůstane věčně mladý | Fandíme filmu Keanu Reeves dnes slaví 55. narozeniny. Díky nové videohře zůstane věčně mladý | Fandíme filmu Keanu Reeves dnes slaví 55. narozeniny. Díky nové videohře zůstane věčně mladý | Fandíme filmu Keanu Reeves dnes slaví 55. narozeniny. Díky nové videohře zůstane věčně mladý | Fandíme filmu Keanu Reeves dnes slaví 55. narozeniny. Díky nové videohře zůstane věčně mladý | Fandíme filmu Keanu Reeves dnes slaví 55. narozeniny. Díky nové videohře zůstane věčně mladý | Fandíme filmu Keanu Reeves dnes slaví 55. narozeniny. Díky nové videohře zůstane věčně mladý | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest