The Batman obsadil novou Catwoman

The Batman obsadil novou Catwoman | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Odhalil nám Batmanův casting nečekaný spoiler pro Fantastická zvířata 3?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Článek může obsahovat spoilery pro Fantastická zvířata 3.

Minimálně od té doby, co byl do role Batmana nově obsazen Robert Pattinson se šušká o tom, že v chystaném snímku označovaném jednoduše jako The Batman uvidíme minimálně tři záporáky. Hádankáře, Tučňáka a Kočičí ženu. Do role Riddlera si produkce vyhlédla Jonaha Hilla, i když se objevují zvěsti, podle kterých by mohl hrát i Penguina. Tak či tak zřejmě můžeme brát jako hotovou věc, že se oba dva padouši ve snímku objeví. A potvrzené je už také angažmá Catwoman. Roli ztvární Zoe Kravitz, což potvrzují všechny klíčové hollywoodské zpravodaje a zdánlivě také režisér Reeves:

Herečka byla s rolí spojována už před měsícem, kdy to však vypadalo, že kvůli nabitému harmonogramu nebude moci nabídku přijmout. Zpětně se ukázalo, že se v létě filmaři obávali, že by The Batman mohl kolidovat s natáčením Fantastických zvířat 3. Nevíme, co přesně se změnilo. Zda se pouze natáčecí harmonogram obou snímků blíže ujasnil, studio Warner (které chystá oba dva filmy) vymyslelo způsob, jak Kravitz pečlivě rozplánovat oba úkoly, anebo byla Fantastická zvířata 3 odložena zcela na neurčito. Také připomínáme, že postava Kravitz ve Fantastických zvířatech 2 zdánlivě zemřela, tak těžko soudit, zda jde o nějaký komunikační šum a herečku měl v nadcházejícím období zaměstnávat nějaký úplně jiný projekt, anebo nám casting The Batmana takto nepřímo odhalil, že se Leta Lestrange má ve Fantastických zvířatech 3 nějakým způsobem vrátit.

O roli se podle aktuálních informací ucházely také Ana de Armas, Ella Balinska, Eiza Gonzalez a Zazie Beetz, jakmile se však kalendář Kravitz vyčistil, bylo rozhodnuto. Vypadá to, že Zazie Beetz také byla pro režiséra velkým lákadlem, nicméně té pro změnu v dalším usilování o roli zamezilo natáčení další řady seriálu Atlanta. Zoe byla nějakou dobu známá zkrátka jako dcera zpěváka Lennyho, rychle se ale vyprofilovala jako herečka. Poprvé na sebe výrazněji upozornila v seriálu Californication a s komiksy získala zkušenosti už v roce 2011 v X-Men: První třídě, kde hrála okřídlenou Angel. Následovaly role v Divergenci, Šíleném Maxovi: Zběsilé cestě či už zmiňovaných Fantastických zvířatech. Dosud nejchválenější výkon předvedla Kravitz v dramatickém mysteriózním seriálu Sedmilhářky, kde byla součástí skupiny ústředních hrdinek. Zoe také namluvila Mary Jane ve Spider-Manovi: Paralelních světech a roli Catwoman ztvárnila už v Lego Batmanovi ve filmu. Kuriózní je také to, že se o roli Catwoman ucházela v Temný rytíř povstal, tehdy ji nicméně produkce okamžitě odmítla a nepřímo jí naznačila, že do role nechce černošku. O několik let později, kdy studia etnicky rozmanitý casting užívají s chutí jako marketingový tahák, už situace byla zjevně úplně jiná a Kravitz vytouženou roli získala.

Další kapitola »

Galerie: 7

The Batman obsadil novou Catwoman | Fandíme filmu The Batman obsadil novou Catwoman | Fandíme filmu The Batman obsadil novou Catwoman | Fandíme filmu The Batman obsadil novou Catwoman | Fandíme filmu The Batman obsadil novou Catwoman | Fandíme filmu The Batman obsadil novou Catwoman | Fandíme filmu The Batman obsadil novou Catwoman | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest