Doctor Strange 2 našel novou scenáristku a divoké drby slibují zombie Avengers a mnohem víc

Doctor Strange 2 našel novou scenáristku a divoké drby slibují zombie Avengers a mnohem víc | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 16 obrázků
Kolem druhého Doctora Stranger se objevila hromada šťavnatých fám soustředěných na šílenství Scarlet Witch nebo na cestování multivesmírem.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3

Hlavním záporákem se má stát Nightmare, interdimenzionální démon, který se živí obavami lidí. Jeho účast je ve filmu potvrzena. Právě on Wandu donutí pod tíhou teroru zešílet, takže to by mohlo znamenat, že bychom Nightmare možná mohli vidět už ve WandaVision. Kolem role Nightmare údajně kolují jména jako Eva Green, Emily Blunt, Claire Foy, Vanessa Kirby, Natalie Dormer, Ewan McGregor, James McAvoy, Cillian Murphy, Dan Stevens a Jared Leto. K šíření zla má mít antagonista na pomoc svou žačku Agathu Harkness, která je taktéž čarodějkou a Shumu-Goratha, což je chapadlovité stvoření s obřím okem. Se Strangem v pokračování máme procestovat alternativní časové osy, které nám blíže přiblíží animovaný seriál What If...?. Zajímavostí je, že v té jedné alternativě Kevin Feige potvrdil představení původní podoby Nicka Furyho z komiksů, kde byl Fury dlouhá léta běloch.

Pro Strange ale mají představovat komplikace také zombies, které mají mít tváře Captaina Ameriky, Iron Mana a samotného Strange. Strange má dát dohromady tým kouzelníků, který mu má pomoci se lépe orientovat v multivesmíru. Zároveň také mají svést souboj se zombie verzí Hulka. Členy týmu mají tvořit Strange, Wong, Clea, Jericho a Mordo, který se s hlavním hrdinou dostane do sporu ohledně osudu Wandy. O návratu Chiwetela Ejiofora do role Morda také panují nejasnosti. Wong (s nímž se na sto procent počítá) a Jericho mezi sebou vytvoří nečekané spojenectví.

Jestli se cokoliv z dosavadních klepů potvrdí, tak bude Doctor Strange in the Multiverse of Madness asi pořádná jízda, ale zatím všechno berte s rezervou, Marvel ani nikdo z tvůrců nic z výše uvedeného nepotvrdil. Aby v tom nebyl zmatek, shrneme si na závěr to, co je u Doctora Strange 2 potvrzené skutečně oficiálně:

Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen a Benedict Wong se vrátí jako Doctor Strange, Wanda Maximoff alias Scarlet Witch a Wong. Režíruje Scott Derricskon, na scénáři se nově podílí Jade Bartlett a žánrově se má film přiblížit k hororu, avšak bude stalé mládeži přístupný. Hlavním záporákem bude démon Nightmare. Objeví se Nick Fury se světlou barvou pleti. Vše ostatní jsou v tuto chvíli nepotvrzené zprávy. Nicméně, co na ně říkáte? 

Doctora Strange 2 točí opět Scott Derrickson, proslýchá se, že na scénáři znovu spolupracuje s C. Robertem Cargillem. V hlavních rolích se mají vrátit Benedict Cumberbatch, Benedict Wong, Rachel McAdams a Chiwetel Ejiofor. Americká premiéra je stanovena na 7. 5. 2021.

Zdroje: Collider, Cosmic Book News 1 a 2

« Předchozí kapitola

Galerie: 17

Doctor Strange 2 našel novou scenáristku a divoké drby slibují zombie Avengers a mnohem víc | Fandíme filmu Doctor Strange 2 našel novou scenáristku a divoké drby slibují zombie Avengers a mnohem víc | Fandíme filmu Doctor Strange 2 našel novou scenáristku a divoké drby slibují zombie Avengers a mnohem víc | Fandíme filmu Doctor Strange 2 našel novou scenáristku a divoké drby slibují zombie Avengers a mnohem víc | Fandíme filmu Doctor Strange 2 našel novou scenáristku a divoké drby slibují zombie Avengers a mnohem víc | Fandíme filmu Doctor Strange 2 našel novou scenáristku a divoké drby slibují zombie Avengers a mnohem víc | Fandíme filmu Doctor Strange 2 našel novou scenáristku a divoké drby slibují zombie Avengers a mnohem víc | Fandíme filmu Doctor Strange 2 našel novou scenáristku a divoké drby slibují zombie Avengers a mnohem víc | Fandíme filmu Doctor Strange 2 našel novou scenáristku a divoké drby slibují zombie Avengers a mnohem víc | Fandíme filmu Doctor Strange 2 našel novou scenáristku a divoké drby slibují zombie Avengers a mnohem víc | Fandíme filmu Doctor Strange 2 našel novou scenáristku a divoké drby slibují zombie Avengers a mnohem víc | Fandíme filmu Doctor Strange 2 našel novou scenáristku a divoké drby slibují zombie Avengers a mnohem víc | Fandíme filmu Doctor Strange 2 našel novou scenáristku a divoké drby slibují zombie Avengers a mnohem víc | Fandíme filmu Doctor Strange 2 našel novou scenáristku a divoké drby slibují zombie Avengers a mnohem víc | Fandíme filmu Doctor Strange 2 našel novou scenáristku a divoké drby slibují zombie Avengers a mnohem víc | Fandíme filmu Doctor Strange 2 našel novou scenáristku a divoké drby slibují zombie Avengers a mnohem víc | Fandíme filmu Doctor Strange 2 našel novou scenáristku a divoké drby slibují zombie Avengers a mnohem víc | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest