Doctor Strange in the Multiverse of Madness: K prvnímu Marvel hororu se přidal známý Avenger

Doctor Strange in the Multiverse of Madness: K prvnímu Marvel hororu se přidal známý Avenger | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 5 obrázků
Doctor Strange tu není od toho, aby bojoval s pozemskými hrozbami. Chrání nás proti stvořením z cizích realit.

Další nový film, který Marvel oficiálně oznámil na svém panelu na Comic-Conu, je pokračování Doctora Strange, nazvané Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Datum premiéry je stanovené na 7. 5. 2022. Snímek spolu s šéfem Marvelu Kevinem Feigem představili režisér Scott Derrickson a představitel hlavní role Benedict Cumberbatch, kterému diváci v sále zazpívali Happy Birthday. Co jsme se dozvěděli o vlastním filmu?

Jak už název napovídá, snímek si chce udržet psychedelickou inspiraci Jackem Kirbim a soustředit se na interdimenzionální hrátky. Derrickson řekl, že Doctor Strange bude prvním hororem filmového světa Marvelu, jako inspiraci dokonce uvedl gotický horor. Následně však diváci byli ujištěni, že i když bude film strašidelný, bude stále mládeži přístupný a v první řadě to bude dobrodružství se spoustou komedie. Feige jako příklady odkázal k filmům jako je původní Poltergeist, kde se také strašení míchalo s dobrodružstvím a zábavou. Derrickson vzešel z hororového prostředí a dvojku Doctora Strange chtěl točit právě proto, že měl možnost se na horor víc zaměřit.

Filmaři by rádi opět Strange trochu „rozbili“ (po tom, co se zlomený snažil v prvním filmu dát do kupy) a zdůraznili, že jeho protivníky obvykle nejsou pozemské hrozby, ale nebezpečí z jiných dimenzí, se kterými si nikdo kromě něj neporadí. Jako hlavní záporák filmu pak byl potvrzený Nightmare (seznamte se), pán říše nočních můr. Spojení s hororem je tedy v tomto případě více než pochopitelné.

Na závěr si filmaři připravili překvapení. Součástí filmu bude další člen týmu Avengers, konkrétně Scarlet Witch (Elizabeth Olsen). Snímek bude úzce provázaný s minisérií WandaVision, která bude filmu těsně předcházet a vysvětlí okolnosti, za jakých se Wanda a Strange potkají. Že by Scarlet Witch ve snímku figurovala jako antagonista? O tom můžeme jen spekulovat.

Na závěr ještě Happy Birthday:

Galerie: 6

Doctor Strange in the Multiverse of Madness: K prvnímu Marvel hororu se přidal známý Avenger | Fandíme filmu Doctor Strange in the Multiverse of Madness: K prvnímu Marvel hororu se přidal známý Avenger | Fandíme filmu Doctor Strange in the Multiverse of Madness: K prvnímu Marvel hororu se přidal známý Avenger | Fandíme filmu Doctor Strange in the Multiverse of Madness: K prvnímu Marvel hororu se přidal známý Avenger | Fandíme filmu Doctor Strange in the Multiverse of Madness: K prvnímu Marvel hororu se přidal známý Avenger | Fandíme filmu Doctor Strange in the Multiverse of Madness: K prvnímu Marvel hororu se přidal známý Avenger | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest