Rychle a zběsile 9: První pohled na novou podobu záporačky Charlize Theron

Rychle a zběsile 9: První pohled na novou podobu záporačky Charlize Theron | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit dalších 7 obrázků
Vin Diesel nečekaně pogratuloval The Rockovi k úspěchu Hobbse a Shawa. Další spin-offy mají dveře otevřené.

Vin Diesel fanouškům na Instagramu prozradil, že natáčení Rychle a zběsile 9 je zhruba v polovině. Zmiňuje, že se natáčelo v Thajsku, Los Angeles, na evropských lokacích a Londýně. Herci nicméně zatím sdíleli vždy jen fotky z Británie, což naznačuje, že představitelé hlavních rolí točí většinu svých scén tam, zatímco na zahraniční lokace je nejspíš vyslaný pouze sekundární štáb a do nějaké ucelené podoby se všechno poslepuje až ve střižně. V jednom z přiložených videí si také můžete prohlédnout jakýsi zámek, kde se bude natáčet zásadní scéna velké party.

Diesel také prozradil, že v půlce natáčení se k filmařům konečně připojila Charlize Theron. Ta se vrací jako Cipher, zkušená hackerka a nebezpečná teroristka, kterou jsme poznali v minulém filmu. Nevíme, zda zůstává nadále hlavním záporákem, případně tentorkát bude pouze vedlejší postavou, anebo přejde na stranu hodných hochů, tak jak je u padouchů Rychle a zběsile v posledních letech zvykem. Charlize zároveň sdílela první pohled na to, jak bude Cipher v devítce vypadat. Zatímco v osmičce měla dlouhé blond dredy, tentokrát má krátký, rovný, spíše tmavý sestřih.

Pikantní je, že v jednom z videí se Diesel rozpovídal také o Hobbsi a Shawovi. Zatímco Tyrese Gibson The Rockovi po odchodu z hlavní série stále nemůže přijít na jméno, Diesel je je větší diplomat a navzdory dobře zdokumentovaným sporům (tady či tady) s Dwaynem Johnsonem kolegovi popřál k úspěchu a rozpovídal se o tom, jak ho má rád a gratuluje mu k prázdninovému sňatku. Zároveň si samozřejmě neodpustil poznámku, že postavy Hobbse a Shawa (Jason Statham) samozřejmě vymyslel on. Pro fanoušky je však podstatné to, že je minimálně Disel ochotný jednat diplomaticky a šance na další společné setkání Toretta a Hobbse na plátně tak teoreticky žije. Herec (a producent) také dodal, že Hobbs a Shaw prokázali, že spin-offy Rychle a zběsile mohou fungovat a tím pádem lze do budoucnosti přemýšlet o dalších. V minulosti Vin mluvil především o spin-offu pouze s rodinou Torretových, popřípadě jen s ženskými hrdinkami.

V galerii už na vás čekají fotky s Charlize i další fotky z natáčení Rychle a zběsile 9.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Half way through production... all love. #Fast92020

Příspěvek sdílený Vin Diesel (@vindiesel),

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fast 9 Week 10! Blessed, grateful and inspired... #Fast92020 #Fatherhood

Příspěvek sdílený Vin Diesel (@vindiesel),

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Vin Diesel (@vindiesel),

Devátý díl Rychle a zběsile režíruje Justin Lin, scénář napsal Daniel Casey. V hlavních rolích hrají Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, John Cena, Finn Cole, Anna Sawai a Vinnie Bennett. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 21. 5. 2020.

Galerie: 8

Rychle a zběsile 9: První pohled na novou podobu záporačky Charlize Theron | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: První pohled na novou podobu záporačky Charlize Theron | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: První pohled na novou podobu záporačky Charlize Theron | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: První pohled na novou podobu záporačky Charlize Theron | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: První pohled na novou podobu záporačky Charlize Theron | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: První pohled na novou podobu záporačky Charlize Theron | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: První pohled na novou podobu záporačky Charlize Theron | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: První pohled na novou podobu záporačky Charlize Theron | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest