Rychle a zběsile 8: Natáčení končí, hvězdy se hádají

Rychle a zběsile 8: Natáčení končí, hvězdy se hádají | Fandíme filmu
Universal Pictures
Většina herců už své scény dotočila, ale během posledního týdne vyplouvají na povrch zprávy o třenicích mezi největšími kohouty.

Možná jste zaznamenali nedávný Rockův příspěvek na Instagramu. Hercovi povolily nervy a před závěrečným týdnem natáčení Rychle a zběsile 8 si postěžoval na svoje herecké kolegy. Film má podle něj výborný štáb, se studiem Universal se skvěle spolupracuje a zúčastněné herečky jsou vynikající. Pokud jde ovšem o pány, to je trochu jiná písnička. Někteří z nich jsou skvělí lidé a naprostí profesionálové. Jsou tu ale tací, kteří už se tak profesionálně nechovají a jsou to příliš velcí srabící, než aby měli potřebu se nějak změnit. Dwayne Johnson dokonce pro dané kolegy použil termín „cukrové prdelky“ (u nás bychom nejspíš řekli něco jako „princátka“). Takže až prý příští rok uvidíme scény, ve kterých je speciální agent Hobbs naštvaný, tak máme mít na paměti, že The Rock nemusel nic předstírat. Z vyjádření není zřejmé, zda herec mluví skutečně o několika kolezích anebo o jednom a množné číslo používá jen proto, aby byl co nejméně konkrétní.

Z kolegů na zprávu zareagoval pouze Tyrese Gibson, který se na Instagramu trochu rozohnil nad tím, proč Johnson z ničeho nic takovou zprávu sdílel a bourá rodinnou atmosféru, která vždy obsazení série Rychle a zběsile zahalovala. Dodal, že jeho The Rock rozhodně myslet nemůže, protože před časem zpíval na narozeninách jeho dcery a to by určitě nedělal, kdyby spolu měli problém. The Rock je podle něj zkrátka skromný profesionál, se kterým nikdy neměl problém. V zápětí ale Gibson zprávu opět smazal.

A po pár dnech Johnson mírnil svá slova (podle některých zdrojů po tom, co si s problematickým kolegou sedl a vše si vyříkali). V další zprávě na Instagramu vzkázal, že je týmový hráč a respektuje význam každého člena pro celek. Tým je jako rodina a v každé rodině dochází ke konfliktům. Je přirozené, že jednotliví členové rodiny mají rozdílné názory nebo dokonce hodnoty. Přiměřený konflikt je podle Rocka zdravý a rodinu posiluje. A co je nejdůležitější, s úplně všemi kolegy se shodne na tom, že nejdůležitější je natočit vynikající film.

Ke komu vlastně Johnson ukazuje? Někteří fanoušci se domnívají, že musí hovořit o Scottovi Eastwoodovi, když doteď se sérií neměl problém. A mladý Eastwood je v aktuálním pokračování jediným výrazným přírůstkem. Někdo se také může domnívat, že potrefená husa se vždycky ozve a právě proto Gibson na The Rocka nejprve reagoval, jen aby svůj příspěvek v zápětí smazal. Možná ale káravý Rockův ukazovák směřuje úplně jinam.

Už při natáčení Rychle a zběsile 7 uváděl renomovaný The Hollywood Reporter, že se Vin Diesel během natáčení zdržuje zbytečně dlouho v karavanu, všichni na něj musejí čekat a celá produkce drhne. Aktuálně něco podobného dodávají bulvární servery Page Six a TMZ. Opět se objevují zprávy o tom, že se Diesel chová jako primadona, chodí pozdě a zdržuje celou produkci. TMZ také dodává, že jakožto producent film občas na place dělá rozhodnutí, se kterými prý The Rock vůbec není spokojený. Jeden ze zdrojů Page Six sice tvrdí, že je všechno naopak, že pozdě chodí The Rock, což rozčiluje Diesela, jenže kdyby to tak bylo, opravdu by Johnson na svém Instagramu psal o neprofesionálních kolezích?

Ať už je pravda jakákoliv, při natáčení se zjevně střetávají silné osobnosti a uvidíme, jak to celou ságu do budoucna poznamená. Johnson už v minulosti nahlas přemýšlel o tom, že by sérii opustil, tak třeba teď má o to větší důvod. Doplňujeme nejnovější oficiální video z natáčení a dodáváme, že poprvé od pětky se v sérii opět objeví Tego Calderon jako Leon a Don Omar jako Santos.

Zdroje: The Rock, Yahoo, TMZ, Page Six, Vin Diesel

Rychle a zběsile 8

14.04.2017 | USA, Francie, Kanada, Japonsko
Akční, Dobrodružný, Krimi, Thriller
Info o filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest